Η ΑΕΚ αλλάζει άμεσα τα πλέξι γκλας στην Opap Arena
i

Opap Arena/©intime

Η ΑΕΚ αλλάζει άμεσα τα πλέξι γκλας στην Opap Arena

Κώστας Τσίλης 16:17 - 15.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:59 - 15.05.2023

Η επόμενη μέρα της κατάκτησης του πρωταθλήματος, βρίσκει την ΑΕΚ όχι μόνο να πανηγυρίζει αλλά να προχωρά και σε μια σειρά από κινήσεις που αφορούν τα ζητήματα της Opap Arena, με πρώτη την αλλαγή πλέξι γκλας

Η αλήθεια είναι πως η επόμενη μέρα της κατάκτησης του πρωταθλήματος, βρήκε την ΑΕΚ υπό την επήρεια της χαράς από την φιέστα και το γλέντι. Ωστόσο για όλους μέσα στην ομάδα, υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν. Για τον Αλμέιδα και τους ποδοσφαιριστές η προετοιμασία για τον τελικό του κυπέλλου. Και για τους ανθρώπους της ΑΕΚ, η ενασχόληση μια σειρά από ζητήματα και προβλήματα που προέκυψαν στην Opap Arena και καθ' όλη την διάρκεια της σεζόν, αλλά και στην φιέστα. 

Ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία αλλαγής των πλέξι γκλας. Ήταν ένα αίτημα που είχαν καταθέσει οι οπαδοί της ΑΕΚ, καθώς υπήρχε πρόβλημα στην ορατότητα. Ωστόσο ήταν αδύνατον να λυθεί, όσο υπήρχαν παιχνίδια στην φετινή σεζόν. Τα πλεξιγκλας αντικαθίστανται με νέα γυάλινα στηθαία με ειδικές μεταλλικές στηρίξεις. Πρόκειται για tempered και sentryglas των 18mm, που είναι υλικό έξτρα διαύγειας. Και πλέον δεν θα υπάρχει κανένα ζήτημα ορατότητας. 

Παράλληλα η ΑΕΚ θα ασχοληθεί μ' όλες τις καταγγελίες και μ' όλα τα προβλήματα ασφαλείας που προέκυψαν. Και φυσικά ήδη έχουν μπει στο μικροσκόπιο όλα όσα έγιναν κατά την διάρκεια της χθεσινής φιέστας. Ήδη οι άνθρωποι της ΑΕΚ ασχολούνται ενδελεχώς με το πολύ σοβαρό αυτό ζήτημα και σύντομα θα υπάρξουν και σχετικές ανακοινώσεις.