Η ΑΕΚ Β' «πάτησε» την Προοδευτική στο ντεμπούτο του Νικοπολίδη
i

Οι πανηγυρισμοί των παικτών της ΑΕΚ Β' / © Intime

Η ΑΕΚ Β' «πάτησε» την Προοδευτική στο ντεμπούτο του Νικοπολίδη

Sportal newsroom 17:43 - 12.12.2022 / Ανανεώθηκε: 18:18 - 12.12.2022

Το ντεμπούτο του Αντώνη Νικοπολίδη στον πάγκο της Προοδευτικής συνοδεύτηκε με ήττα, καθώς η ΑΕΚ Β' ήταν ανώτερη και επιρκάτησε με 3-0 της ομάδας του Κορυδαλλού.

Πάτησε γκάζι και χάλασε το ντεμπούτο του Αντώνη Νικοπολίδη στον πάγκο της Προοδευτικής η ΑΕΚ Β'! Η Ένωση ήταν πολύ καλή στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με την ομάδα του Κορυδαλλού και επικράτησε με 3-0 στο «Σεραφείδιο» για την 6η αγωνιστική της Super League 2.

Η Ένωση μπήκε δυνατά από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, έχοντας στο 4ο λεπτό μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, όμως δεν τα κατάφερε και στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, με αποτέλεσμα οι δυο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα χωρίς σκορ.

Με την έναρξη της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 52ο λεπτό, οι «κιτρινόμαυροι» στάθηκαν τυχεροί, αφού πήραν το προβάδισμα στο σκορ χάρη σε αυτογκόλ του Πάβλα, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα έπειτα από γύρισμα του Κορομηλά.

Από εκεί και μετά το ματς «ξεκλείδωσε» τελείως για τον Δικέφαλο, με τον Ντάικο να κάνει με κεφαλιά το 2-0 στο 67', ενώ ο Σπύρος Σκόνδρας με ένα πολύ όμορφο γκολ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου σκαρφάλωσε στην 9η θέση της βαθμολογίας με 8 βαθμούς, ενώ η Προοδευτική έμεινε στην 12η.