«Η ΑΕΚ έκανε πρόταση ανανέωσης στον Χατζισαφί, τον θέλουν μαζί με τον Μοχαμάντι από το Ιράν»

Εχσάν Χατζισαφί

i

©Intime

«Η ΑΕΚ έκανε πρόταση ανανέωσης στον Χατζισαφί, τον θέλουν μαζί με τον Μοχαμάντι από το Ιράν»

Sportal newsroom 17:41 - 15.04.2023

Δημοσίευμα από το Ιράν αναφέρει πως η ΑΕΚ έχει προτείνει νέο συμβόλαιο στον Εχσάν Χατζισαφί, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο των Περσέπολις και Έστεγκλαλ. Ενδιαφέρον και για τον Μιλάντ Μοχαμάντι από την ασιατική χώρα.

Ο Εχσάν Χατζισαφί έχει κερδίσει και με τις εμφανίσεις του και με τον επαγγελματισμό του και με τον χαρακτήρα του, τους πάντες μέσα στην ΑΕΚ. Και πρώτο απ' όλους τον Ματίας Αλμέιδα. Με δεδομένο πως ο Αργεντινός τεχνικός δίνει πολύ μεγάλο βάρος στο κομμάτι της δικαιοσύνης, όταν θα φτάσει η κουβέντα για το μέλλον του Χατζισαφί, το πιθανότερο είναι πως εισηγηθεί να ανανεωθεί το συμβόλαιο που λήγει το καλοκαίρι. Παρόλο που ο Ιρανός περπατάει στα 33 του χρόνια.

Ο Χατζισαφί πλησιάζει όλο και πιο κοντά στην πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του με την ΑΕΚ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

08:05 - 14.04.2023

Ο Χατζισαφί πλησιάζει όλο και πιο κοντά στην πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του με την ΑΕΚ

Με το... σπαθί του έχει καταφέρει ο Χατζισαφί να "κερδίσει" τον Αλμέιδα και είναι πολύ κοντά στο να κερδίσει και πρόταση για την ανανέωση του συμβολαίου του με την ΑΕΚ

Στο Ιράν μάλιστα αναφέρουν ότι ο Χατζισαφί έχει ήδη στα χέρια του πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του από τους «κιτρινόμαυρους», με τον Ιρανό να έχει ζητήσει χρόνο ώστε να δώσει την οριστική του απάντηση. Το εν λόγω δημοσίευμα τονίζει πως ο 33χρονος μπακ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον τόσο της Περσέπολις όσο και της Έστεγκλαλ, αλλά ο ίδιος έχει ως προτεραιότητα την παραμονή του στην Ευρώπη. 

Από την άλλη στο Ιράν υποστηρίζουν πως και ο Μιλάντ Μοχαμάντι βρίσκεται στο επίκεντρο αρκετών ομάδων από την πατρίδα του, με την Περσέπολις να είναι να είναι μία από αυτές. Πάντως, ο 29χρονος αριστερός μπακ δεσμεύεται με συμβόλαιο στην ΑΕΚ ως το καλοκαίρι του 2024.