Οι Ιταλοί στέλνουν τον Ακίλ Μίτσελ της ΑΕΚ στη Βίρτους Μπολόνια

Ακίλ Μίτσελ

i

© Intime

Οι Ιταλοί στέλνουν τον Ακίλ Μίτσελ της ΑΕΚ στη Βίρτους Μπολόνια

Γιώργος Γαβριλάκης 11:50 - 15.04.2023 / Ανανεώθηκε: 11:50 - 15.04.2023

Η «Corriere dello Sport» και η «Corrierre di Bolonga» αναφέρουν το έντονο ενδιαφέρον της Βίρτους Μπολόνια προς τον 31χρονος Αμερικανό σέντερ της ΑΕΚ, Ακίλ Μίτσελ, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν και αναμένεται να απασχολήσει αρκετές ομάδες στην Ευρώπη.

O Ακίλ Μίτσελ, από το 2015 όταν και εγκατέλειψε την πατρίδα του, έκανε μία... τεράστια περιοδεία στον πλανήτη. Έπαιξε στη Γαλλία με την Αντίμπ και την Μπουλαζάκ, στη Νέα Ζηλανδία με τους Μπρέικερς, στην Ιταλία με την Τριέστε, στο Ισραήλ (Χαποέλ Γκιλμπόα Χαλιλ, Μακάμπι Ρισόν), την Τουρκία (Καρσίγιακα), τη Γερμανία (Μπάμπεργκ) για να καταλήξει φέτος στην Ελλάδα

Με τη φανέλα της ΑΕΚ έκανε μία ξεχωριστή πορεία στο Basketball Champions League, που μάλιστα δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Η Ένωση θα διεκδικήσει στον τρίτο ματς της σειράς με την Μακάμπι Ιερουσαλήμ, την πρόκρισή της στο Final Four της διοργάνωσης. Επίσης, έχει μπροστά του και τα play offs του εγχώριου πρωταθλήματος κι όταν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του -κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού- θα μελετήσει τις προτάσεις που έχει στα χέρια του. Και αυτές αναμένεται να είναι... αρκετές. 

Στήνει πολεμικό σκηνικό η Χάποελ ενόψει ΑΕΚ: «Οι κανόνες αλλάζουν, οι πύλες της κολάσεως θα ανοίξουν στην αρένα»! (vid)
FIBA CHAMPIONS LEAGUE

21:10 - 14.04.2023

Στήνει πολεμικό σκηνικό η Χάποελ ενόψει ΑΕΚ: «Οι κανόνες αλλάζουν, οι πύλες της κολάσεως θα ανοίξουν στην αρένα»! (vid)

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για τον τρίτο αγώνα της σειράς της με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ που θα στείλει μια από τις δύο ομάδες στο Final Four του BCL, όμως την ίδια ώρα οι αντίπαλοί τους στήνουν πολεμικό σκηνικό μετά τα επεισόδια της Αθήνας.

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, ο Αμερικανός σέντερ από τη Σάρλοτ της Βόρειας Καρολίνας, με καταγωγή από τον Παναμά, είναι στο στόχαστρο της Βίρτους Μπολόνια. Συγκεκριμένα και η «Corriere dello Sport» και η «Corrierre di Bolonga» αναφέρουν το έντονο ενδιαφέρον του βορειοιταλικού συλλόγου, που αρχίζει να κάνει σχεδιασμό για τη νέα σεζόν. Προς το παρόν πάντως, η Βίρτους δεν ξέρει με βεβαιότητα αν θα έχει (όπως επιθυμεί) και πάλι στον πάγκο της τον Σέρτζιο Σκαριόλο, ο οποίος φημολογείται πως βρίσκεται στο στόχαστρο της Ρεάλ. 

Ανεξαρτήτως αυτού όμως, ο 31χρονος Μίτσελ με τους 12.9 πόντους και τα 8.4 ριμπάουντ στην Basket League, σε συνδυασμό με τους 15.1 πόντους και τα 8.6 ριμπάουντ στο BCL αποτελεί ένα από τα πρόσωπα του νέου σχεδιασμού. Άσχετα αν η Βίρτους παίξει τη νέα σεζόν στην Euroleague ή στο Eurocup κάτι που επίσης δεν έχει ξεκαθαρίσει...