Η ΑΕΚ ξεκινά κανονικά την διάθεση εισιτηρίων για το ματς με Άγιαξ στο Άμστερνταμ

Η ΑΕΚ ξεκινά κανονικά την διάθεση εισιτηρίων για το ματς με Άγιαξ στο Άμστερνταμ

Κώστας Τσίλης 16:21 - 21.11.2023

Παρά το κλίμα που πήγαν να δημιουργήσουν τις προηγούμενες ημέρες ολλανδικά δημοσιεύματα, η ΑΕΚ έβγαλε προς διάθεση τα εισιτήρια για τους εκδρομείς στο Άμστερνταμ για το ματς με τον Άγιαξ

Οι Ολλανδοί ήδη εδώ και μερικές μέρες, πατώντας πάνω στην εισήγηση της γαλλικής αστυνομίας να μην ταξιδέψουν οπαδοί του Άγιαξ στη Μασσαλία, επιχειρούν να φτιάξουν κλίμα για κάτι αντίστοιχο στο ματς της ΑΕΚ στο Άμστερνταμ. Ωστόσο φαίνεται πως όλο αυτό πέφτει στο… κενό. Η ΑΕΚ ήδη έβγαλε από σήμερα προς διαδικτυακή πώληση, τα εισιτήρια για το παιχνίδι της 14ης Δεκεμβρίου στην Γιόχαν Κρόιφ Αρένα.

Υπάρχουν μεν αυστηρές προϋποθέσεις, ωστόσο οι οπαδοί της ΑΕΚ μπορούν να προμηθευτούν κανονικά εισιτήριο για το ματς με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ. Και με βάση την χωρητικότητα του γηπέδου της ολλανδικής ομάδας, τα εισιτήρια που δικαιούται η Ένωση είναι κοντά στα τρεις χιλιάδες. Όπως και το 2018 στο αντίστοιχο ματς για το Champions League.

window.setTimeout(function () { let scriptCss = document.createElement('link'); scriptCss.href = 'https://www.sportal.gr/css/sport-widgets.css?v=1699615566'; scriptCss.rel = 'stylesheet'; scriptCss.type = 'text/css'; document.body.appendChild(scriptCss); let scriptTag = document.createElement('script'); scriptTag.src = 'https://widgets.sportal365.com/loader.bundle.min.js'; scriptTag.defer = true; scriptTag.onload = function () { let widgetLoaderConfig = { CDN_URL: 'https://widgets.sportal365.com', ODD_CLIENT: 'default', APP_LINK: 'desktop', API_URL: 'https://football.cache.proxy.sportal365.com/', API_KEY: '2f852b4de2f3a5cf3188e74b33087bb4:2c18422f8e826a7d11aeed52edb2449e', LANG: 'el', REQUEST_INTERVAL: 30, ENABLE_BET_SLIP: false, AUTHOR: false, THEME: "light", TOURNAMENT_ORDER: "sportal_gr", LINK_OPTIONS_V2: { 'player': {'url': '/player/{playerId}'}, 'team': {'url': '/team/{teamId}'}, 'tournament': {'url': '/tournament/{tournamentId}'}, 'match': { 'url': '/match/{matchId}', 'sort': {'criteria': 'alphabetically', 'direction': 'asc'} }, 'configuration': { 'newWindow': false }, 'standings_tournament': {'url': '/rezultati/takmicenje/{standingsId}/tabela'} } }; window.setTimeout(function () { new SMPWidgetsLoader(widgetLoaderConfig); }, 200); }; document.head.appendChild(scriptTag); }, 0);

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ για τα εισιτήρια: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι αρχίζει μέσω του aekfc.gr η προπώληση των εισιτηρίων για τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας με τον Άγιαξ (14/12 – 22.00), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των ομίλων του UEFA Europa League. Η τιμή των εισιτηρίων είναι 32 ευρώ.

Για λόγους ασφαλείας, οφείλετε κατά την αγορά του εισιτηρίου σας να δηλώσετε έγγραφο ταυτοπροσωπίας, τη χώρα από την οποία θα ταξιδέψετε στην Ολλανδία, όπως επίσης και τον τρόπο άφιξης (οδικώς / αεροπορικώς). Όσοι φίλαθλοι ολοκληρώσουν την προαγορά τους θα λάβουν στο mail τους επιβεβαιωτικό μήνυμα, ενώ θα υπάρξουν νεότερες ενημερώσεις για τον τρόπο παραλαβής των εισιτηρίων, καθώς και για οδηγίες μετάβασης στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα».