Η ΑΕΚ χάνει για τουλάχιστον δυο εβδομάδες τον Στάνκοβιτς λόγω τραυματισμού

Η ΑΕΚ χάνει για τουλάχιστον δυο εβδομάδες τον Στάνκοβιτς λόγω τραυματισμού

Κώστας Τσίλης 17:43 - 02.12.2023 / Ανανεώθηκε: 17:51 - 02.12.2023

Με πρόβλημα τραυματισμού από το ματς με την Μπράιτον, ο Στάνκοβιτς θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον δυο εβδομάδες

Δεν έχασε μόνο το ματς με την Μπράιτον την προηγούμενη Πέμπτη η ΑΕΚ, ούτε μόνο την ευκαιρία να "κλειδώσει" το Conference. Έχασε και τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς και μάλιστα για σχετικά μεγάλο διάστημα. Ο διεθνής τερματοφύλακας της Ένωσης υποφέρει από ένα μυϊκό πρόβλημα, το οποίο μάλιστα φαίνεται να είναι βαρύ και όχι ελαφρύ. 

Ο «τελικός» του Άμστερνταμ, μπορεί να περιμένει για την ΑΕΚ
EUROPA LEAGUE

09:06 - 02.12.2023

Ο «τελικός» του Άμστερνταμ, μπορεί να περιμένει για την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ θα παίξει σε μια... ζαριά το φετινό ευρωπαϊκό της μέλλον στο ματς απέναντι στον Άγιαξ και μάλιστα κυνηγώντας δυο αποτελέσματα, αλλά ακόμα είναι πολύ νωρίς για να ασχοληθεί μ' αυτό ο Αλμέιδα και οι παίκτες του

Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση που έχει γίνει ως προς το διάστημα απουσίας από την αγωνιστική δράση, ο Στάνκοβιτς θα υποχρεωθεί να χάσει ακόμα και το ματς στις 14 Δεκέμβρη με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ. Και από εκεί και πέρα θα φανεί αν και εφόσον θα μπορέσει να δώσει το παρών σε κάποια από τα δυο παιχνίδια πρωταθλήματος που μεσολαβούν, μέχρι και την διακοπή για τις γιορτές των Χριστουγέννων. 

Αυτό σημαίνει πως επιστρατεύεται ήδη από το παιχνίδι με τον Άρη ο Γιώργος Αθανασιάδης. Έχει ήδη παίξει φέτος και στο παιχνίδι της Ευρώπης με την Μαρσέιγ που ήταν τιμωρημένος ο Στάνκοβιτς αλλά και σ' αυτό με την Κηφισιά για το πρωτάθλημα, προκειμένου να πάρει αγωνιστικό ρυθμό για το ματς με τους Γάλλους.