Στην Opap Arena ο φετινός τελικός του Conference League και με την βούλα της αρμόδιας επιτροπής της UEFA

Opap Arena

i

© Intime

Στην Opap Arena ο φετινός τελικός του Conference League και με την βούλα της αρμόδιας επιτροπής της UEFA

Κώστας Τσίλης 16:48 - 02.12.2023 / Ανανεώθηκε: 16:49 - 02.12.2023

Η απόφαση για να διεξαχθεί ο τελικός του Conference League στην Opap Arena είχε παρθεί από το καλοκαίρι, ωστόσο σήμερα επικυρώθηκε και από την εκτελεστική επιτροπή της UEFA

Η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία είχε ήδη από το περασμένο καλοκαίρι προκρίνει το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, ως την έδρα του φετινού τελικού του Conference League. Αυτό που απέμενε ήταν να κριθούν ορισμένες επιμέρους λεπτομέρειες. Και σήμερα η εκτελεστική επιτροπή της UEFA ενέκρινε και με την βούλα την διεξαγωγή του τελικού της διοργάνωσης, στην Opap Arena. Μάλιστα αναμένεται να βγει τις επόμενες ώρες και επίσημη ανακοίνωση. 

Όλο αυτό το διάστημα, από το καλοκαίρι μέχρι και τώρα, υπήρχε σχεδόν μόνιμη παρουσία ανθρώπων της ομοσπονδίας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Έκριναν και τσέκαραν τα πάντα και ως εκ τούτου δεν ήταν καμία εύκολη διαδικασία. Πάντως ακόμα και τώρα, που πλέον οριστικοποιήθηκε η απόφαση και πάλι άνθρωποι της UEFA θα βρίσκονται στην Αθήνα. Και μάλιστα η παρουσία τους θα γίνεται όλο και πιο έντονη, όσο πλησιάζει η ημερομηνία του τελικού.