«Η Αντονέλα έγινε 35 και γιόρτασε τα γενέθλια της χωρίς τον Μέσι»

Αντονέλα Ροκούζο

i

© instagram.com/daniellasemaan

«Η Αντονέλα έγινε 35 και γιόρτασε τα γενέθλια της χωρίς τον Μέσι»

Πάνος Μαλακτάρης • 14:10 - 27.02.2023 / Ανανεώθηκε: 15:57 - 28.04.2023

Με συντροφιά τις πιο στενές της φίλες και χωρίς τον Λιονέλ Μέσι παρόντα ο οποίος είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις γιόρτασε η Αντονέλα Ροκούζο

Χτες Κυριακή (26/2) η σύζυγος του αργεντινού σούπερ σταρ, Αντονέλα Ροκούζο, έκλεισε τα 35 της χρόνια. Κι αν δεν μπόρεσε να είναι μαζί της στο πάρτι ο Λιονέλ, αυτό δεν εμπόδισε την όμορφη Αντονέλα απ' το να περάσει όσο πιο όμορφα μπορούσε αυτή την ξεχωριστή ημέρα. Έτσι απήλαυσε την παρέα των κολλητών της φιλενάδων και συγκερκιμένα της Ντανιέλα Σέμαν, συζύγου του Σεσκ Φάμπρεγας, της Έλενα Γκαλέρα, συντρόφου του Σέρχι Μπουσκέτς και της Μαριάνα Μπάλμπι, κουνιάδας του Λουίς Σουάρεζ

Ο πατέρας του Μέσι συναντήθηκε με τον Λαπόρτα και πήραν «φωτιά» τα σενάρια επιστροφής στην Μπαρτσελόνα
LIGUE 1

11:11 - 22.02.2023

Ο πατέρας του Μέσι συναντήθηκε με τον Λαπόρτα και πήραν «φωτιά» τα σενάρια επιστροφής στην Μπαρτσελόνα

Ο πατέρας και ατζέντης του Λιονέλ Μέσι, Χόρχε βρέθηκε στη Βαρκελώνη, συναντήθηκε με τον Τζουάν Λαπόρτα και συζήτησε το ενδεχόμενο της επιστροφής του Αργεντινού αστέρα στους «μπλαουγκράνα».

Τουλάχιστον η απουσία του Μέσι συνοδεύτηκε από μεγάλο διπλό - μισό πρωτάθλημα μέσα στη Μασαλία με το εμφατικό 0-3 και τον Λίο εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών με ένα γκολ και 2 ασίστ στον Κιλιάν Εμπαπέ. Πίσω στο πάρτι, η διακόσμηση ήταν αυτή που έκλεψε τις εντυπώσεις με μεγάλα μπαλόνια σε διάφορους χρωματισμούς να κοσμούν όλους τους χώρους. Η τριώροφη τούρτα επίσης κέρδισε τις εντυπώσεις έχοντας στην κορυφή της ένα λυχνάρι σε στιλ «χίλιες και μία νύχτες» και τον αριθμό 35 σε άλλο εμφανές σημείο του χώρου να τραβά τα βλέμματα. 

Η Ντανιέλα Σέμαν ήταν αυτή που ανέβασε στο instagram της κάποιες φωτογραφίες από το πάρτι, με τις κοπέλες να ποζάρουν γεμάτες χαρά για τα γενέθλια της φίλης τους. Τέλος, να θυμίσουμε ότι το συμβόλαιο του Μέσι με τους Παριζιάνους εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι με τις φήμες να δίνουν και να παίρνουν ως προς τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Αργεντινού άσσου. Είτε αυτός θα είναι στη Βαρκελώνη είτε όχι, με λίγη υπομονή ακόμα θα γνωρίζουμε, σχετικά σύντομα.