Η αδερφή του Νέιμαρ τα «έσπασε» ως «Βασίλισσα» του καρναβαλιού (vids)

Αδελφή Νεϊμάρ

i

©Rafella Santos

Η αδερφή του Νέιμαρ τα «έσπασε» ως «Βασίλισσα» του καρναβαλιού (vids)

Sportal newsroom 16:17 - 25.02.2023 / Ανανεώθηκε: 16:31 - 25.02.2023

Η αδελφή του Νεϊμάρ, Ραφαέλα Σάντος, ήταν η πρωταγωνίστρια του καρναβαλιού του Ρίο Ντε Τζανέιρο, αφού ξεσήκωσε το κοινό με την εμφάνιση και τις χορευτικές της ικανότητες.

Η αδελφή του Νεϊμάρ, Ραφέλλα Σάντος, δεν θα μπορούσε να λείπει από το καρναβάλι και ήταν η «Βασίλισσα» της τελετής που έγινε χθες στην Βραζιλία και πιο συγκεκριμένα στο Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Η 26χρονη Βραζιλιάνα φορώντας μια στολή που αναδεικνύει το σώμα και τις καμπύλες της, χόρευε ασταμάτητα πάνω στο άρμα της, δίνοντας το σύνθημα για να ξεσηκωθεί ο κόσμος σε ρυθμούς σάμπα και καρναβαλιού.

Το διάσημο μοντέλο και influencer δεν δίστασε να δημοσιεύσει φωτογραφίες και βίντεο στους προσωπικούς της λογαριασμούς και εννοείται ότι έγιναν viral σε χρόνο ρεκόρ, με προβολές και likes.

Ποια είναι η αδερφή του Νεϊμάρ για την οποία «τραυματίζεται» κάθε χρόνο στα γενέθλιά της
LIGUE 1

15:30 - 22.02.2023

Ποια είναι η αδερφή του Νεϊμάρ για την οποία «τραυματίζεται» κάθε χρόνο στα γενέθλιά της

Κάθε χρόνο λίγο πριν την 11η Μαρτίου, κάπου εκεί στα τέλη Φεβρουαρίου, ο Νεϊμάρ τραυματίζεται και χάνει τους αγώνες, προκειμένου να μην χάσει τα γενέθλια της αδερφής του Ραφαέλα.

Η Ραφαέλα μάλιστα είναι και ο λόγος που κατηγορείται συχνά ο Νεϊμάρ, καθώς όταν πλησιάζουν τα γενέθλια της και το καρναβάλι, αυτός απουσιάζει από τις υποχρεώσεις του από την ομάδα στην οποία ανήκει.

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια αυτό το διάστημα, έτσι και φέτος, ο Νεϊμάρ είναι τραυματίας, αφού βγήκε νοκ-άουτ στο παιχνίδι με την Λιλ την περασμένη εβδομάδα. Είναι πολύ πιθανό, ο 30χρονος αστέρας να βρίσκεται ξανά δίπλα στην αδελφή του την ημέρα των γενεθλίων της, εκνευρίζοντας τους ανθρώπους της Παρί Σεν Ζερμέν.