Μεθυσμένοι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρενόχλησαν αεροσυνοδό (vid)

Οπαδοί Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

i

©TikTok

Μεθυσμένοι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρενόχλησαν αεροσυνοδό (vid)

Sportal newsroom 15:22 - 25.02.2023 / Ανανεώθηκε: 15:34 - 25.02.2023

Μεθυσμένοι οπαδοί της Γιουνάιτεντ παρενόχλησαν νεαρή αεροσυνοδό, σε πτήση από το Μάντσεστερ προς την Βαρκελώνη, μια μέρα πριν τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα.

Η Χλόη Χάρισον ήταν αεροσυνοδός της Ryanair, σε μια απογευματινή πτήση από το Μάντσεστερ προς την Βαρκελώνη στις 15 Φεβρουαρίου, μια μέρα δηλαδή πριν από το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Κάμπ Νοου», για τα πλέι οφ του Europa League.

Στο αεροπλάνο όπως ήταν λογικό βρίσκονταν αρκετοί Άγγλοι οπαδοί, οι οποίοι μετέβαιναν στην Ισπανία για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Με το ταξίδι να είναι μεγάλο, οι Άγγλοι παράγγελναν συνεχώς αλκοόλ, μέχρι που αυτό εξαντλήθηκε. Για κακή τύχη της 25χρονης, η ζημιά είχε ήδη γίνει. Οι οπαδοί είχαν μεθύσει και ξεκίνησαν να τραγουδάνε συνθήματα, ζητώντας της να βγάλει τα ρούχα της.

Η Χλόη μίλησε για το περιστατικό αλλά δεν φάνηκε ιδιαίτερα ενοχλημένη με το συμβάν. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Εμφανίστηκα στην πτήση και ο επιβλέπων της καμπίνας μου είπε ότι έχουμε μερικούς οπαδούς ποδοσφαίρου, θα είναι εντάξει, φαίνονται εντάξει. Πήγα στο πίσω μέρος του αεροπλάνου και κοίταξα και ήταν απλά γεμάτο άντρες. Υπήρχαν περίπου τρείς γυναίκες στην πτήση.

Σκεφτόμουν πως ήξεραν το όνομα μου; Πρέπει να άκουσαν το όνομα μου από τις ανακοινώσεις που έκαναν στην αρχή. Αυτό έκανε την μέρα μου να περάσει γρήγορα, ήταν διασκεδαστικό. Απλώς γελούσαν, ενθουσιάστηκαν για το ποδόσφαιρο και πήγαιναν διακοπές.

Κανείς δεν παραπονιόταν με αυτό, όλοι το βρήκαν αστείο. Αν υπήρχε πρόβλημα, θα μπορούσαμε να πάρουμε την αστυνομία κατά την άφιξη, αλλά δεν το χρειαζόμασταν».

Η νεαρή αεροσυνοδός πόσταρε ένα βίντεο με την εμπειρία της στον λογαριασμό της στο TikTok και αυτό έγινε viral αφού πήρε τουλάχιστον 2.7 εκατομμύρια προβολές. Πάντως, όπως αναφέρεται οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ, βγαίνοντας από το αεροπλάνο είπαν στην Χλόη πως δεν θα την ξεχάσουν ποτέ.