Η αποχώρηση Γκατούζο από τη Βαλένθια αλλάζει το μεταγραφικό τοπίο στον Ολυμπιακό
i

Μαρινάκης - Καρεμπέ/©Intime

Η αποχώρηση Γκατούζο από τη Βαλένθια αλλάζει το μεταγραφικό τοπίο στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός ανακοινώνει σήμερα τον Σέρχι Κανός, αλλά θα γίνει «τζόγος» ως το τέλος του μεταγραφικού «παραθύρου»…

Τελευταία ημέρα των μεταγραφών η σημερινή. Εξαίρεση φυσικά οι ελεύθεροι παίκτες, που έχουν ακόμη… δρόμο μέσα στον Φεβρουάριο. Ο Ολυμπιακός σήμερα αναμένεται να ολοκληρώσει και τυπικά την απόκτηση του Σέρχι Κανός που έρχεται για να βοηθήσει την ομάδα στα άκρα. Εκεί που τόσο πολύ «πονάει» στην παρούσα φάση. Ο Μίτσελ δείχνει ικανοποιημένος με αυτή την προσθήκη, τον πιστεύει πολύ, από εκεί και πέρα, όμως, όλα είναι ανοιχτά στο στρατόπεδο των «ερυθρολεύκων» και για άλλη προσθήκη.

Από που μπορεί να προκύψει αυτή; Ουσιαστικά σε δύο θέσεις. Αυτή του στόπερ κι αυτή του αριστερού μπακ. Στη δεύτερη περίπτωση, το σενάριο θα είχε να κάνει με παραχώρηση του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. Είτε με πώληση είτε με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς. Σε μια τέτοια περίπτωση όπως έχουμε επισημάνει, θα έρθει άλλος μπακ. Δεν συγκεντρώνει αυτή τη στιγμή τις περισσότερες πιθανότητες, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Το διαζύγιο του Γκατούζο με τη Βαλένθια, φέρνει στο προσκήνιο ξανά το όνομα του Λάτο. Και πάντα στα υπόψη ο Ολυμπιακός έχει τον Μαροκινό, Γιαχιά Ατιγιάτ. Το αριστερό μπακ της εθνικής ομάδας του Μαρόκο και με την καλύτερη άποψη από τον Ελ Αραμπί. Τελευταία ημέρα όλα βέβαια δείχνουν δύσκολα και όσο περνά ο χρόνος, αλλά επαναλαμβάνουμε, πως όλα είναι ανοιχτά.

Η «κάψα» του Μίτσελ για τον Λάτο και οι άλλοι αριστεροί μπακ που απασχολούν τον Ολυμπιακό
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:42 - 17.01.2023

Η «κάψα» του Μίτσελ για τον Λάτο και οι άλλοι αριστεροί μπακ που απασχολούν τον Ολυμπιακό

Ο Σουάσο υπέγραψε στην Τουλούζ, ο Γκατούζο δεν αφήνει τον Λάτο αν δεν έρθει αντικαταστάτης, ο χρόνος αρχίζει να πιέζει και ο Ολυμπιακός κοιτάζει αλλού για την ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Οι Τούρκοι χθες, έφεραν στο προσκήνιο το όνομα του Γκουστάβο Ενρίκε, του Βραζιλιάνου στόπερ που ανήκει στην Φλαμένγκο αλλά είχε δοθεί δανεικός στην Φενέρμπαχτσε. Μια κίνηση που δεν αποκλείεται, παρότι έχει ενδιαφέρον από την πατρίδα του. Η Φλαμένγκο έχει… εισχωρήσει στο Ρέντη με Ροντινέι και Ραμόν και ποτέ δεν ξέρεις. Όταν μάλιστα ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο παραχώρησης του Σισέ, ο Ολυμπιακός κοιτάζει και για στόπερ.

Προφανώς η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει. Οι «ερυθρόλευκοι» χθες, δεν έδωσαν στίγμα, όπως έχουν κάνει στο παρελθόν. «Κανός και τέλος…» δηλαδή. Κινητοποίηση πάντα υπάρχει στην πλατεία Αλεξάνδρας και στον Ολυμπιακό αρέσει να «χτυπάει» έστω και στο τέλος των μεταγραφών. Μένει να δούμε αν αυτό θα γίνει και στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου του 2023. Λίγες ώρες αναμονή και θα ξέρουμε, αλλά είναι ξεκάθαρο πως όλα είναι ανοιχτά!