Νέα πρόταση 5 εκατ. ευρώ για Ρέαμπτσιουκ από την Μονπελιέ
i

Τοράλ και Ρέαμπτσιουκ / © Intime

Νέα πρόταση 5 εκατ. ευρώ για Ρέαμπτσιουκ από την Μονπελιέ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:18 - 30.01.2023

Η Μονπελιέ θέλει πάση θυσία να κάνει δικό της τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ και επανήλθε με νέα πρόταση για τον Μολδαβό αμυντικό.

Η Μονπελιέ δεν εγκαταλείπει εύκολα την προσπάθεια για την απόκτηση του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, κάνοντας νέα προσφορά στον Ολυμπιακό. Η γαλλική ομάδα θέλει πάση θυσία να τον κάνει δικό της και ως εκ τούτου πρότεινε στην πλευρά των Πειραιωτών το ποσό των πέντε εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με το Foot Mercato, η πρώτη πρόταση του συλλόγου της Ligue 1 απορρίφθηκε από τους «ερυθρόλευκους», παρά το γεγονός πως κάλυπτε την επιθυμία για υποχρεωτική οψιόν. Έτσι, μία νέα προσφορά έφτασε στον Πειραιά και αυτή ήταν βελτιωμένη σε σχέση με την προηγούμενη, αφού το ποσό αυτή τη φορά αγγίζει τα πέντε εκατ. ευρώ.

Ο Μολδαβός τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 31 από τα 38 παιχνίδια που έδωσε ο Ολυμπιακός, αποτελώντας βασικό πυλώνα σε σχεδόν όλα τα ματς. Μάλιστα, παρά τη μεταγραφική φημολογία γύρω από το όνομα του - καθώς και την απουσία του από το παιχνίδι κόντρα στον Άρη - ο ίδιος έπαιξε στη χθεσινή αναμέτρηση (29/1) εναντίον του ΟΦΗ.