«Δίνει 3 εκατ. ευρώ για Ρέαμπτσιουκ η Μονπελιέ»

Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ

i

©Intime

«Δίνει 3 εκατ. ευρώ για Ρέαμπτσιουκ η Μονπελιέ»

Ευγενία Κουντούρη 11:37 - 29.01.2023 / Ανανεώθηκε: 11:37 - 29.01.2023

Δημοσίευμα του Foot Mercato αναφέρει πως η Μονπελιέ έκανε πρόταση στον Ολυμπιακό για την αγορά του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, ύψους 3 εκατ. ευρώ.

Νέα κίνηση για την απόκτηση του Όλεγκ Ρέαμπτιουκ από τον Ολυμπιακό έκανε σύμφωνα με το Foot Mercato η Μονπελιέ. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας, ο γαλλικός σύλλογος έχει καταθέσει πρόταση ύψους 3 εκατ. ευρώ στην διοίκηση των Πειραιωτών.

Υπενθυμίζουμε πως πριν από λίγες ημέρες δημοσίευμα της L'Equipe, ανέφερε ότι η Μονπελιέ πρότεινε στους «ερυθρόλευκους» τον δανεισμό του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ μέχρι το καλοκαίρι και την υποχρεωτική οψιόν αγοράς, η οποία θα αποφέρει στον Ολυμπιακό το ποσό των 3,5 εκατ. ευρώ.

Ωστόσο, έθεσαν έναν περιορισμό στη διοίκηση της ομάδας του Πειραιά, ζητώντας απάντηση εντός 48 ωρών. Συμφωνία πάνω σε αυτό δεν υπήρξε και η Μονπελιέ φάνηκε να στρέφει το ενδιαφέρον της στον Μαροκινό, Ατιάτ Αλάχ της Γουιντάντ Καζαμπλάνκα. Τώρα όμως επανέρχεται «πιέζοντας» τους «ερυθρόλευκους» και κάνοντας πρόταση για αγορά πλέον κι όχι για δανεισμό. 

Ο Μολδαβός τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 30 από τα 37 παιχνίδια που έδωσε ο Ολυμπιακός, αποτελώντας βασικό της πυλώνα σε σχεδόν όλα τα παιχνίδια. Το συμβόλαιο του με τους Πειραιώτες εκπνέει τον Ιούνιο του 2025 και η τρέχουσα αξία του, σύμφωνα με το Transfermarkt, αγγίζει τα τέσσερα εκατ. ευρώ.