Η ασυνήθιστη αντίδραση του Ούριελ Αντούνα που «δείχνει» Παναθηναϊκό
i

Ούριελ Αντούνα / via Twitter

Η ασυνήθιστη αντίδραση του Ούριελ Αντούνα που «δείχνει» Παναθηναϊκό

Μπάμπης Τσιμπίδας 22:10 - 03.01.2023 / Ανανεώθηκε: 22:45 - 03.01.2023

Ένας αλλιώτικος Ούριελ Αντούνα παρουσιάστηκε στην προπόνηση της Κρουζ Αζούλ την Τρίτη (3/1) και ενίσχυσε τις φήμες για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Τα μεξικανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρονται με λεπτομέρειες στις διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού με την Κρουζ Αζούλ για τον Ούριελ Αντούνα. Με σημερινή εξέλιξη την συμφωνία των δύο ομάδων στο οικονομικό και με μόνη εκκρεμότητα τον τρόπο εξόφλησης του αντιτίμου.

Μέχρι στιγμής, ο Αντούνα, ο οποίος φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό, δεν έχει σχολιάσει τη φημολογία. Την ίδια στάση επέλεξε και σήμερα (3/1), στην πρώτη προπόνηση της Κρουζ Αζούλ από την ώρα που αναδείχτηκε το θέμα στην επικαιρότητα.

Ο Αντούνα είναι από τους πιο επικοινωνιακούς παίκτες και στην έξοδο του προπονητηρίου, συνηθίζει να φωτογραφίζεται με τους οπαδούς και να υπογράφει αυτόγραφα.

Ωστόσο, την Τρίτη ο 25χρονος επιθετικός συμπεριφέρθηκε διαφορετικά. Όπως τόνισαν οι παριστάμενοι δημοσιογράφοι, ο Αντούνα έφτασε στην προπόνηση με άγνωστο αυτοκίνητο που οδηγούσε συγγενής του, για να αποφύγει να τον σταματήσουν.

Μετά το πρόγραμμα, ο διεθνής εξτρέμ έφυγε εξίσου αθόρυβα, χωρίς να τον αντιληφθούν όσοι περίμεναν την έξοδο του. Με την τακτική του ποδοσφαιριστή να αποδίδεται στη διαφαινόμενη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό!