Η αχίλλειος πτέρνα της Σίτι κόντρα στην Τότεναμ (vid)
i

Τότεναμ - Μάντσεστερ Σίτι/©Photo by Chris Brunskill/Fantasista/Getty Images/Ideal Images

Η αχίλλειος πτέρνα της Σίτι κόντρα στην Τότεναμ (vid)

Κώστας Τόπας 08:42 - 06.02.2023 / Ανανεώθηκε: 13:14 - 06.02.2023

Η έδρα της Τότεναμ φαίνεται πως είναι ιδιαίτερη αφιλόξενη στην Μάντσεστερ Σίτι, καθώς η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, έχει χάσει κάθε παιχνίδι που έχει δώσει με αντίπαλο τα «σπιρούνια» στο «Tottenham Hotspur Stadium».

Η Τότεναμ ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι με την Μάντσεστερ Σίτι, καθώς επικράτησε 1-0 χάρη στον σπουδαίο Χάρι Κέιν και το ιστορικό γκολ του στο πρώτο τέταρτο του αγώνα. Ένα αποτέλεσμα που έφερε μια… ανάσα τα «σπιρούνια» από την τέταρτη θέση της βαθμολογικής κατάταξης.

Αυτό όμως που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι κάθε φορά που οι Πολίτες έχουν επισκεφθεί το «Tottenham Hotspur Stadium», δεν έχουν καταφέρει να γευτούν τη χαρά της νίκης πόσω μάλλον της ισοπαλίας. Κι αυτό διότι στις τελευταίες πέντε επισκέψεις τους, έχουν μόνο ήττες! Συγκεκριμένα ηττήθηκαν από την Τότεναμ τρεις φορές με σκορ 1-0 και δύο ακόμη με 2-0.

Μάλιστα η Σίτι έχει αποτύχει να βρει δίχτυα, παρά τις 84 προσπάθειες της προς τον στόχο. Αυτή είναι επίσης μόλις η δεύτερη φορά στην ιστορία των Πολιτών που γνώρισαν ήττα σε τέσσερις σερί εκτός έδρας αγώνες.