Το «κανόνι» Χάαλαντ σίγασε: Ούτε σουτ, ούτε τελική κόντρα στην Τότεναμ (vids)
i

Έρλινγκ Χάαλαντ/©Photo by Sebastian Frej/MB Media/Getty Images/Ideal Images

Το «κανόνι» Χάαλαντ σίγασε: Ούτε σουτ, ούτε τελική κόντρα στην Τότεναμ (vids)

Κώστας Τόπας 08:19 - 06.02.2023

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ ήταν μια αποκάλυψη για τη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά η τελευταία του εμφάνιση κόντρα στην Τότεναμ, απογοήτευσε τόσο τους φιλάθλους της ομάδας του όσο και τον Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ο Χάρι Κέιν έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Τότεναμ, έδωσε τη νίκη με 1-0 στην ομάδα του κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά ευνόησε και τη μεγάλη αντίπαλό της, Άρσεναλ, που διατήρησε απόσταση στη μάχη τίτλου στην Premier League. Ένα ματς στο οποίο οι Πολίτες παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και πόσω μάλλον ο Έρλινγκ Χάαλαντ, από τον οποίο πλέον ο Πεπ Γκουαρδιόλα περιμένει να βγάζει άσους από το μανίκι σε κάθε παιχνίδι.

Ο Νορβηγός αστέρας έχει καταγράψει 31 γκολ για τους πρωταθλητές της Premier League αυτή τη σεζόν, μετρώντας μάλιστα και τέσσερα χατ-τρικ. Κόντρα στα «σπιρούνια» όμως, ο Χάαλαντ… σίγασε, καθώς απέτυχε να επιχειρήσει έστω ένα σουτ, για πρώτη φορά ως παίκτης της Σίτι, με την τελευταία φορά να χρονολογείται το 2020, κατά τη διάρκεια των ημερών του στην Μπορούσια Ντόρτμουντ σε μια αναμέτρηση με την Ντούισμπουργκ.

 Η εμφάνιση του Χάαλαντ κόντρα στα «σπιρούνια» δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη καθώς η Σίτι εξακολουθεί να ψάχνει το πρώτο της γκολ στο στάδιο της Τότεναμ, με την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα να έχει τώρα 84 προσπάθειες, χωρίς να έχει βρει δίχτυα σε πέντε αγώνες στο βόρειο Λονδίνο.

Από την άλλη, ο Αντόνιο Κόντε θα πρέπει να αισθάνεται περήφανος για την προσπάθεια των παικτών του αλλά και το πώς κατάφεραν να κρατήσουν μακριά από την εστία τους, το βαρύ «πυροβολικό» της Μάντσεστερ Σίτι, Έρλινγκ Χάαλαντ.