Η Αυστρία κλείνει το μάτι στον ΠΑΟΚ

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

©intime

Η Αυστρία κλείνει το μάτι στον ΠΑΟΚ

Μάνος Τσαλγατίδης 14:28 - 18.05.2023 / Ανανεώθηκε: 14:28 - 18.05.2023

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ταξίδεψαν και είδαν αρκετά μέρη για για την pre season, αλλά η Αυστρία δείχνει φαβορί για την ώρα.

Mπορεί ο ΠΑΟΚ να έχει μπροστά του τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, ωστόσο στον Δικέφαλο τρέχουν παράλληλα και άλλα πράγματα, όπως το μεταγραφικό κομμάτι, αλλά και αυτό της προετοιμασίας.

Οι «ασπρόμαυροι» τα τελευταία πραγματοποιούν την pre season τους στην Ολλανδία, ωστόσο φέτος η επιλογή της Αυστρίας έχει πέσει στο τραπέζι και μάλιστα παίζει δυνατά. Οι άνθρωποι του Δικεφάλου έκαναν αρκετά ταξίδια όλο αυτό το διάστημα τσεκάροντας προπονητικά κέντρα και ξενοδοχεία και έχουν μείνει απόλυτα ευχαριστημένοι με αυτά της Αυστρίας.

Ήδη μάλιστα, το τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ έχει εκπονήσει δύο προγράμματα αναφορικά με την καλοκαιρινή προετοιμασία. Πιο συγκεκριμένα το ένα είναι στην περίπτωση που ο Δικέφαλος πάρει το εισιτήριο για το Europa League μέσω της κατάκτησης του Κυπέλλου και το άλλο αν πάρει τελικά αυτό του Conference.

Στην πρώτη περίπτωση οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν περίπου στα τέλη Ιουνίου, προκειμένου η ομάδα να ξεκινήσει την προετοιμασία της για τα προκριματικά του Europa League, ενώ στη δεύτερη περίπτωση ο ΠΑΟΚ θα επιστρέψει στο γήπεδο στα μέσα του Ιούνη.

Σαφώς, όπως γίνεται κάθε χρόνο οι προπονήσεις των «ασπρόμαυρων» θα αρχίσουν στη Θεσσαλονίκη και μετέπειτα η ομάδα θα ταξιδέψει για το εξωτερικό, εκεί που για την ώρα φαβορί για να υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ είναι η Αυστρία.