Βρακάς: «Είμαι έτοιμος να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ» - Η ατάκα για Νάπολι

Ο Βρακάς κόντρα στον Πινέδα.

i

©intime

Βρακάς: «Είμαι έτοιμος να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ» - Η ατάκα για Νάπολι

Sportal newsroom 20:24 - 17.05.2023

Ο δανεισμός του Γιώργου Βρακά στον Λεβαδειακό ολοκληρώθηκε και ο νεαρός παίκτης δηλώνει έτοιμος να γυρίσει στον ΠΑΟΚ.

Ο Γιώργος Βρακάς είναι ένα σπουδαίο ταλέντο, που αναδείχθηκε από την Ακαδημία του ΠΑΟΚ.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στον Λεβαδειακό και σε αρκετά ματς έδειξε το ταλέντο του.

Με τον υποβιβασμό της ομάδας της Βοιωτίας στη Super League 2, όμως, αναζητά τον επόμενο σταθμό και ο ίδιος με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis 95.5», υποστήριξε ότι έχει ωριμάσει στον τρόπο παιχνιδιού του και δήλωσε έτοιμος να γυρίσει στην Τούμπα και τον ΠΑΟΚ. Ο Βρακάς, παράλληλα, αναφέρθηκε στην παρουσία του στη Νάπολι, η οποία κατέκτησε και το τρίτο πρωτάθλημα στην ιστορία της. Αναλυτικά όσα είπε ο Βρακάς:

Για τον Λεβαδειακό: «Κάναμε καλά παιχνίδια στα playouts. Δεν μείναμε για μερικές λεπτομέρειες. Έκανα καλές εμφανίσεις. Σύμφωνα με τις εμφανίσεις μας, αξίζαμε να μείνουμε στην κατηγορία. Χάσαμε αρκετούς βαθμούς στο τέλος των αγώνων. Ο Λεβαδειακός με βοήθησε να κάνω τα πρώτα μου επαγγελματικά βήματα, πήρα παιχνίδια στα πόδια μου κι έγινα καλύτερος. Έπαιζα ως εξτρέμ στην αριστερή πλευρά».

Για τη Νάπολι: «Έμεινα δύο χρόνια στην Ακαδημια και πήγα στην πρώτη ομάδα, αλλά μετά γύρισα στον ΠΑΟΚ. Χάρηκα για τον τίτλο που πήρε φέτος. Η Νάπολι είναι μια μεγάλη ομάδα και έκανα προπονήσεις με μεγάλους παίκτες. Επέστρεψα στον ΠΑΟΚ, ξεκίνησα με τον Αμπέλ Φερέιρα και πήγα καλά. Την επόμενη χρονια αποφασίστηκε να πάω δανεικός. Έμεινα δύο χρόνια στον Λεβαδειακό και έδειξα ότι μπορώ να σταθώ και ότι ωρίμασα. Είμαι έτοιμος πια».

Για τα νέα παιδιά του ΠΑΟΚ: «Έχουν αποδείξει οι νέοι ότι μπορούν να σταθούν. Δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. Δεν με εκπλήσσει η εξέλιξη τους. Έχουν ταλέντο και θέληση να παίξουν».

Για τον ΠΑΟΚ και τον τελικό: «Είναι μια καλή ομάδα αλλά είχε πολλά σκαμπανεβάσματα. Ήταν άτυχος στα πλέι οφ. Δεν είναι αυτό που φαίνεται η διαφορά του από την ΑΕΚ. Θα κριθεί ο τελικός στις λεπτομέρειες».