Η ενδεκάδα του ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον Ολυμπιακό

Θανάση Στάικου

i

©Intime

Η ενδεκάδα του ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον Ολυμπιακό

Άγγελος Φραγκισκάτος 19:39 - 01.10.2023 / Ανανεώθηκε: 20:30 - 01.10.2023

Δείτε τις επιλογές του Θανάση Στάικου όσον αφορά το αρχικό σχήμα του ΠΑΣ Γιάννινα για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στους «Ζωσιμάδες».

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Ολυμπιακό στους «Ζωσιμάδες» το βράδυ της Κυριακής (1/10, 20:30) για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Οι Ηπειρώτες προέρχονται από την ήττα στις Σέρρες επί του Πανσερραϊκού και θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, επικρατώντας απόψε της ομάδας του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, η οποία έρχεται από τη νίκη με τον Άρη (4-1) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». 

Λίγη ώρα πριν τη σέντρα της εντός έδρας αναμέτρησης των «κυανόλευκων» με τους Πειραιώτες, έγιναν γνωστές οι επιλογές του Θανάση Στάικου όσον αφορά το αρχικό σχήμα της ομάδας του.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Κλέιμαν, με τους Σόρια, Παντελάκη, Μπακαδήμα και Τσαούση να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Τζίμας και Λιάσος θα βρίσκονται σε έναν πιο προωθημένο ρόλο, έχοντας πίσω τους τον Μπιλμπάο στα χαφ. Η τριάδα στην επίθεση αποτελείται από τους Ροσέριο, Μπάλαν και Παμλίδης.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του ΠΑΣ Γιάννινα: Κλέιμαν, Σόρια, Παντελάκης, Μπακαδήμας, Τσαούσης, Τζίμας, Λιάσος, Μπιλμπάο, Ροσέριο, Μπάλαν, Παμλίδης. 

Με «μυθικό» Ποντένσε ο Ολυμπιακός έφυγε άνετος από τα Γιάννενα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:42 - 01.10.2023

Με «μυθικό» Ποντένσε ο Ολυμπιακός έφυγε άνετος από τα Γιάννενα

Ο Ολυμπιακός κλήθηκε να κάνει διαχείριση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, εν όψει Μπάτσκα Τοπόλα, και το έκανε με τον καλύτερο τρόπο. Χάρη στον εξαιρετικό Ντανιέλ Ποντένσε, οι Πειραιώτες πανηγύρισαν... σβηστά τη νίκη κόντρα στον «Άγιαξ της Ηπείρου» με σκορ 3-0.

Στον πάγκο οι: Αθανασίου, Κόντε, Έφορντ, Κιάκος, Λώλης, Γκάρο, Πανάγου, Μπεγκάλα, Μπορτεγκαράι.