Η καλύτερη 11αδα του Ντέμη, μέρος δεύτερο: Ποιος ήταν ο παίκτης που δεν χωρούσε στην Ελλάδα

Ο Ντέμης Νικολαΐδης

i

©intime

Η καλύτερη 11αδα του Ντέμη, μέρος δεύτερο: Ποιος ήταν ο παίκτης που δεν χωρούσε στην Ελλάδα

Sportal newsroom 15:59 - 07.04.2023

Ο Ντέμης Νικολαΐδης έβγαλε και δεύτερο μέρος με την καλύτερη εντεκάδα των συμπαικτών του. Ποιος είναι ο παίκτης που δεν χωρούσε στην Ελλάδα;

Ο Ντέμης Νικολαΐδης έβγαλε το δεύτερο μέρος της καλύτερης εντεκάδας συμπαικτών του, ολοκληρώνοντάς την στην ουσία. Στο πρώτο μέρος ο Έλληνας πρώην επιθετικός είχε επιλέξει τερματοφύλακα, ακραίους μπακ, κεντρικούς αμυντικούς, αλλά και χαφ. 

Είχε ζητήσει συγγνώμη μάλιστα στον Τραϊανό Δέλλα που δεν τον συμπερίλαβε. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ έβγαλε και το δεύτερο μέρος, με την αρχή να την κάνει ο Τιμούρ Κετσπάγια, για τον οποίο ανέφερε ότι ήταν αρκετά ταλαντούχος. «Αναρωτιόμουν τι κάνει αυτός ο παίκτης στην Ελλάδα. Ήταν ο πιο εντυπωσιακός παίκτης που θυμάμαι στην ΑΕΚ», ήταν τα λόγια του χαρακτηριστικά. 

Ο επόμενος παίκτης που επέλεξε είναι ο Τόνι Σαβέφσκι. «Τι να πω για τον Τόνι… Τον συνάντησα στα τελευταία του τρία χρόνια και έπαιζε πάντα στο υψηλότερο επίπεδο και δεν σταματούσε να τρέχει», σχολίασε ο Ντέμης. 

Οι δύο επιθετικοί που ήταν οι εκλεκτοί του πρώην Έλληνα διεθνή ήταν ο Χρήστος Κωστής και ο Ντανιέλ Μπατίστα. «Τρομερά ταλαντούχος, με τρομερή ντρίμπλα ο Κωστής. Θα έκανε μεγάλη καριέρα, αλλά τραυματίστηκε όμως νωρίς», είπε για τον πρώτο, ενώ για τον δεύτερο σημείωσε: «Αλτρουιστής, εξαιρετικός στα αποδυτήρια και στο γήπεδο, με μοναδικό στυλ».

Αναλυτικά η κορυφαία εντεκάδα του Ντέμη σε σχηματισμό 4-4-2:  Ατματσίδης, Μπορμπόκης, Κασάπης, Γκαμάρα, Μανωλάς, Κατσουράνης, Τσιάρτας, Κετσπάγια, Σαβέφσκι, Κωστής και Μπατίστα.