Η καθιέρωση του Τζίμα, η πονεμένη ιστορία του Κούτσια και ο «εκρηκτικός» – Τα στοιχεία των διεθνών του ΠΑΟΚ

Η Εθνική Νέων κατά την άφιξή της μετά τη σπουδαία πρόκριση.

i

©intime

Η καθιέρωση του Τζίμα, η πονεμένη ιστορία του Κούτσια και ο «εκρηκτικός» – Τα στοιχεία των διεθνών του ΠΑΟΚ

Sportal newsroom 22:06 - 29.03.2023

Προπονητής στην Ακαδημία του ΠΑΟΚ ανέλυσε τα χαρακτηριστικά των μικρών του συλλόγου στην Εθνική Νέων.

Ο ΠΑΟΚ έχει δέκα παίκτες στην Εθνική Νέων κι ασφαλώς καμαρώνει γι’ αυτό το γεγονός, ενώ οι παίκτες του θα διαφημιστούν με τη συμμετοχή τους στα τελικά του Euro. O Δημήτρης Ταξίδης, προπονητής των τμημάτων υποδομής του ΠΑΟΚ γνωρίζει από πρώτο χέρι τη συγκεκριμένη γενιά του «Δικεφάλου». 

Μίλησε, λοιπόν, στο Metropolis 95.5 για την πρόκριση της Εθνικής Νέων μετά τη νίκη επί της Ιρλανδίας, ματς στο οποίο ξεκίνησαν επτά παίκτες του ΠΑΟΚ, δύο ακόμα μπήκαν αλλαγή, ενώ αγωνίστηκε και ο Κούτσιας. «Συγχαρητήρια όχι μόνο σε εμάς, αλλά και στον ΠΑΟΚ. Αυτά τα παιδιά είναι στα μισά της πορείας, έχουν πολύ μέλλον μπροστά τους. Σίγουρα είναι κρίσιμη αυτή η χρονική στιγμή, αλλά κάθε ηλικία έχει τα καλά και τα κακά της. Θέλουν προσοχή όλες οι ηλικίες, ωστόσο, θα συμφωνήσω ότι τώρα είναι στο μεταίχμιο για να πάνε από το παιδικό στο ανδρικό ποδόσφαιρο, οπότε θέλει προσοχή και με όσους είναι γύρω τους» ανέφερε αρχικά ο Ταξίδης και στη συνέχεια κλήθηκε να αναφέρει ένα χαρακτηριστικό για κάθε παίκτη του ΠΑΟΚ.

«Καμάρι» ΠΑΟΚ για τους παίκτες του που αγωνίζονται στην Εθνική Νέων: «Τα παιδιά μας θα είναι απασχολημένα τον Ιούλιο!»
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

10:07 - 29.03.2023

«Καμάρι» ΠΑΟΚ για τους παίκτες του που αγωνίζονται στην Εθνική Νέων: «Τα παιδιά μας θα είναι απασχολημένα τον Ιούλιο!»

Ο ΠΑΟΚ συνεχάρη μέσω των social media την Εθνική Νέων, για τη νίκη κόντρα στην Ιρλανδία (1-0) και την πρόκριση στα τελικά του Euro Κ19, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο έντονο ασπρόμαυρο χρώμα που υπάρχει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Μοναστηρλής: Άρχοντας της ψυχραιμίας. Δεληγιάννης: Πολύ καλό αριστερό πόδι. Τσίκος: Ο Βιντάλ του ΠΑΟΚ. Κωττάς: Ο εγκέφαλος της μεσαίας γραμμής. Γεωργιάδης: Δυνατός με φυσικά προσόντα. Γκούμας: Πολύ αντιληπτικός. Σμυρλής: Ο πιο εκρηκτικός που έχω συναντήσει ποτέ. Τασιούρας: Δυναμικός με πολύ ισχυρή προσωπικότητα. Σπυράκος: Ξεχώρισε σε μεγάλη ηλικία. Είναι αθλητής. Ταξιάρχης: Τρομερή προσωπικότητα. Τζίμας: Απλά περιμένουμε να τον δούμε να καθιερώνεται στην πρώτη ομάδα. Κούτσιας: Πονεμένη ιστορία. Τον ανακάλυψε ο Πουρλιοτόπουλος, δούλεψε πάρα πολύ και μέσα στο κουτί είναι εκτελεστής. Έχει δύο πόδια και είναι δυνατός. Θα καταφέρει πολλά πράγματα. 

Ο Ταξίδης είπε επίσης: «Είναι τεράστιο κίνητρο για τις επόμενες γενιές που έρχονται να βλέπουν αυτά τα παιδιά να καθιερώνονται. Ο Χρήστος Τζόλης, για παράδειγμα, πέρασε από όλες τις μικρές ομάδες, κάνει εύκολα γκολ και είναι εξαιρετικός. Το μόνο που απομένει είναι ένα αθλητικό κέντρο για να μαζέψει όλα τα παιδιά κάτω από μία στέγη. Ετσι θα γίνει πιο εύκολη η δουλειά για όλους μας. Όλοι θα τους γνωρίζουν όλους. Αυτό θα δώσει το κάτι παραπάνω».