Μπάλντοκ στο Sportal: «Με ένα ολόκληρο έθνος στο πλευρό μας δεν φοβόμαστε ούτε τη Γαλλία ούτε την Ολλανδία»

Τζορτζ Μπάλντοκ στο Sportal

i

© SS Youtube

Μπάλντοκ στο Sportal: «Με ένα ολόκληρο έθνος στο πλευρό μας δεν φοβόμαστε ούτε τη Γαλλία ούτε την Ολλανδία»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:03 - 29.03.2023 / Ανανεώθηκε: 20:04 - 29.03.2023

Ο Τζόρτζ Μπάλντοκ μίλησε στην κάμερα του Sportal και αναφερόμενος στους Γαλλία και Ολλανδία, υποστήριξε πως η Εθνική Ελλάδας δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο.

Στο γήπεδο της OPAP Arena η Ελλάδα έμεινε ισόπαλη με τη Λιθουανία, στο μεταξύ τους φιλικό, χάνοντας ωστόσο έναν καταιγισμό ευκαιριών. Πλέον η «γαλανόλευκη» κοιτάζει μπροστά, με φόντο και τις υπόλοιπες αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Euro.

Σε τέσσερις από αυτές στάθηκε μιλώντας στο Sportal ο Τζόρτζ Μπάλντοκ, ο οποίος αναφερόμενος στα φαβορί του ομίλου, Γαλλία και Ολλανδία, υποστήριξε πως η «γαλανόλευκη» δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο. Παράλληλα, ο ίδιος στάθηκε στον στόχο της ομάδας του, ο οποίος δεν είναι άλλος από την πρόκριση στα τελικά του Euro 2024.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Sportal:

  •  Ξεκινήσατε κάτι καινούργιο στην εθνική Ελλάδος! Πιστεύετε ότι θα φτάσετε στο Euro ή έστω ότι θα πέσετε μαχόμενοι;

«Αυτός είναι ο στόχος μας (σ.σ. το Euro), ο στόχος όλων, να προκριθούμε. Δεν έχει σημασία το πως απλά πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να φτάσουμε εκεί».

  • Έχετε μπροστά σας δύσκολους αντιπάλους όπως η Γαλλία και η Ολλανδία! Πιστεύετε πως μπορείτε να κερδίσετε έστω ένα από τα τέσσερα παιχνίδια;

«Πιστεύω σε αυτόν τον κορμό, πιστεύω σε αυτούς τους παίκτες και το τεχνικό team. Θεωρώ πως όταν είμαστε στα καλά μας μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί με τους πάντες. Δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο. Προφανώς και είναι δύσκολα τα ματς, αλλά με την υποστήριξη ενός ολόκληρου έθνους, μπορούμε (σ.σ. να τα καταφέρουμε). Θα δούμε».

  • Ποια είναι η μεγαλύτερη ευχή για αυτό το ταξίδι;

«Η μεγαλύτερη μας ευχή είναι να περάσουμε στο Euro και να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται. Για αυτό και παίζουμε ποδόσφαιρο, για να βρισκόμαστε σε μεγάλες διοργανώσεις και να κάνουμε περήφανη τη χώρα μας».