Η ΚΕΔ παραδέχεται τα λάθη στο Αστέρας-ΠΑΟΚ!
i

Στιβ Μπένετ/©intime

Η ΚΕΔ παραδέχεται τα λάθη στο Αστέρας-ΠΑΟΚ!

Μάνος Τσαλγατίδης 16:13 - 15.02.2023 / Ανανεώθηκε: 16:14 - 15.02.2023

Η διαρροή της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας για όσα καταγγέλει ο ΠΑΟΚ

Ακόμα περιμένει τις επίσημες απαντήσεις που ζήτησε ο ΠΑΟΚ, για την αλλοίωση ενός ολόκληρου πρωταθλήματος στην Τρίπολη, με τη «σφραγίδα» του VAR, που δεν έλεγξε ποτέ το, οφσάιντ, δεύτερο γκολ του Αστέρα Τρίπολης.

Ο Δικέφαλος άλλωστε νωρίτερα εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση κατά της διαιτησίας του αγώνα με τους Αρκάδες και πιο συγκεκριμένα κατά των διαιτητητων Αθανάσιου Τζήλου και Κωνσταντίνου Καλαμπόκη, που ήταν στο VAR.

Μπορεί η ΚΕΔ να μην έχει απαντήσει ακόμα επίσημα, αποδεικνύοντας πως έχει επιλεκτικά αντανακλαστικά, ωστόσο έχει προκύψει η πρώτη της διαρροή!

Πότε κυκλοφορούν τα εισιτήρια του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:50 - 15.02.2023

Πότε κυκλοφορούν τα εισιτήρια του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ότι την Πέμπτη (16/02) στις 09:00 θα ξεκινήσει ηλεκτρονικά η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League που θα διεξαχθεί την Κυριακή (19/02, 20:30) στο γήπεδο της Τούμπας.

Σύμφωνα τα όσα διαρρέονται από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, υπάρχει… αποδοχή των παραπόνων του Δικεφάλου για οφσάιντ στο δεύτερο γκολ του Αστέρα Τρίπολης, που αλλοίωσε το αποτέλεσμα της αναμέτρησης, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

Μάλιστα υπογραμμίζεται πως θα τιμωρηθούν οι διαιτητές που έχουν την ευθύνη. Βέβαια, προς το παρόν δεν υπάρχει ενημέρωση για το αν θα πρόκειται απλά για τιμωρία ή για διαγραφή όπως ζητάει ο ΠΑΟΚ στην ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα.

Μένει να φανεί αν η διαρροή μετατραπεί σε επίσημη ανακοίνωση, καθώς η ΚΕΔ οφείλει να απαντήσει, όπως άλλωστε έκανε και σε άλλες περιπτώσεις.