Ο... βιονικός Ίνγκασον
i

Ίνγκι Ίνγκασον/©intime

Ο... βιονικός Ίνγκασον

Μάνος Τσαλγατίδης 09:58 - 15.02.2023 / Ανανεώθηκε: 10:17 - 15.02.2023

Ο Ισλανδός, Ινγκι Ίνγκασον αποτελεί την σταθερά του ΠΑΟΚ.

O ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League με 44 βαθμούς. Φυσικά, αν δεν έχανε βαθμούς από δικά του λάθη σαφώς θα βρισκόταν σε πιο ψηλή θέση.

Ο Δικέφαλος έχει δώσει 22 παιχνίδια για το πρωτάθλημα και σε αυτά υπάρχει μία σταθερά. Ο λόγος γίνεται για τον Ίνγκι Ίνγκασον.

Ο Ισλανδός κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ έχει αγωνιστεί σε 21 από τα 22 ματς του πρωταθλήματος, καθώς έμεινε εκτός σε αυτό με τον Λεβαδειακό, λόγω κόπωσης.

O αρχηγός του Δικεφάλου τη φετινή σεζόν έχει φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα για 2033 αγωνιστικά λεπτά στη Super League και μετρά 2 γκολ 46 κλεψίματα και 65 επεμβάσεις. Επίσης, έχει 70 σωστές μεταβιβάσεις και 5 εύστοχα γεμίσματα.

Άλλωστε στον ΠΑΟΚ αναγνωρίζουν πως πρόκειται για τον ηγέτη της ομάδας μέσα στο γήπεδο και για αυτό τον λόγο ο Ισλανδός επιβραβεύτηκε πριν από ακριβώς έναν χρόνο με νέο συμβόλαιο, με απολαβές άνω του ενός εκατομμυρίου. 

Επίσης, η αναγνώριση προς το πρόσωπο του φάνηκε και από τον τρόπο που οι «ασπρόμαυροι» χειρίστηκαν την πρόταση της Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο για τον Ισλανδό κεντρικό αμυντικό, που τελικά απορρίφθηκε.