Ο ΠΑΟΚ έχει ξαναπληρώσει την αφέλεια του
i

Στέφαν Σβαμπ/©intime

Ο ΠΑΟΚ έχει ξαναπληρώσει την αφέλεια του

Μάνος Τσαλγατίδης 19:35 - 14.02.2023 / Ανανεώθηκε: 19:37 - 14.02.2023

Οι προηγούμενες φορές που ο Δικέφαλος γκολ δέχθηκε γκολ ισοφάρισης στις καθυστερήσεις.

Ο ΠΑΟΚ ενώ κυριάρχησε κόντρα στον Αστέρα στην Τρίπολη, κρατώντας τη νίκη στα χέρια του για 90 λεπτά, έχυσε την καρδάρα με το γάλα μέσα σε ένα τρίλεπτο, αφήνοντας στην Αρκαδία δύο βαθμούς (2-2 τελικό σκορ).

Αυτή, ωστόσο δεν ήταν η πρώτη φορά που την… πατάει ο ΠΑΟΚ στις καθυστερήσεις ενός αγώνα την φετινή σεζόν, αφού έχουν προηγηθεί ακόμη δύο αναμετρήσεις που ο Δικέφαλος δέχθηκε γκολ ισοφάρισης στα τελευταία λεπτά αναμέτρησης.

Η αρχή έγινε στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ, όπου ο ΠΑΟΚ κρατούσε τη νίκη στα χέρια του μέχρι το 11ο λεπτό των καθυστερήσεων, όμως μια στιγμή αδράνειας, έδωσε το δικαίωμα στον Διαμαντή να ισοφαρίσει σε 1-1.

Ανάλογο σκηνικό και στη Λιβαδειά, όπου ο ΠΑΟΚ είχε το προβάδισμα από το 73′ με το γκολ του Κάλεντ Νάρε κόντρα στην τοπική ομάδαϊ, ωστόσο στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Μπελμόντε ισοφάρισε σε 1-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ «πλήρωσαν» ξανά την αφέλειά τους στην Τρίπολη, αφού μέσα σε ένα τρίλεπτο, πέταξαν στα… σκουπίδια προβάδισμα δύο γκολ, δίνοντας το δικαίωμα στον Αστέρα να ισοφαρίσει σε 2-2 σε ένα ματς που ο Δικέφαλος προηγούνταν μέχρι το 90ο λεπτό με 0-2!