Zίβκοβιτς σχεδόν ένα χρόνο μετά!
i

Ζίβκο Ζίβκοβιτς/©intime

Zίβκοβιτς σχεδόν ένα χρόνο μετά!

Μάνος Τσαλγατίδης 09:24 - 13.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:40 - 13.02.2023

Το σερί του Κοτάρσκι που έσπασε και η παρουσία του Σέρβου κάτω από τα δοκάρια.

Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Τρίπολη για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Αστέρα με ένα απρόοπτο, αφού εκτός «μάχης» τέθηκε ο Ντομινίκ Κοτάρσκι, που ταλαιπωρείται από ίωση.

Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς είναι ο δεύτερος στην ιεραρχία των πορτιέρο του Δικεφάλου, και φέτος έχει αγωνιστεί μόνο μια φορά, στη ρεβάνς της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, με την Καλαμάτα στην Τούμπα (2-0)

Στο πρωτάθλημα από την άλλη, έχει να αγωνιστεί από τα περσινά Play Off, και τις 13 Μαρτίου του 2022. Αντίπαλος τότε ήταν ο ΠΑΣ Γιάννινα με το παιχνίδι να διεξάγεται στην Τούμπα (1-0).

Όσον αφορά την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ο Σέρβος πορτιέρο αγωνίστηκε για τελευταία φορά στην πρεμιέρα με τους Ηπειρώτες στην Τούμπα, όπου ο Δικέφαλος γνώρισε την ήττα με 0-1.

Μάλιστα, η ίωση αυτή που ταλαιπωρεί τον Ντομινίκ Κοτάρσκι του χαλάει το σερί που είχε χτίσει, καθώς ο 23χρονος τερματοφύλακας κατέγραψε ένα εντυπωσιακό σερί 21 αναμετρήσεων στο πρωτάθλημα της Super League, έχοντας δεχθεί 13 γκολ, ενώ διατήρησε ανέπαφη την εστία του σε 12 περιπτώσεις.

Όπως γίνεται κατανοητό από την πρώτη ημέρα που ο Κροάτης κίπερ αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ πήρε γάντια βασικού, με τον Λουτσέσκου να τον εμπιστεύεται παρά το νεαρό της ηλικίας του.