Ο Λουτσέσκου δεν ήθελε την αναβολή του αγώνα με τη Λαμία
i

Ράζβαν Λουτσέσκου/©intime

Ο Λουτσέσκου δεν ήθελε την αναβολή του αγώνα με τη Λαμία

Μάνος Τσαλγατίδης 20:17 - 12.02.2023 / Ανανεώθηκε: 20:26 - 12.02.2023

Στις δηλώσεις του πριν την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ υποστήριξε πως θα ήταν καλύτερα για τους παίκτες του να είχε διεξαχθεί το ματς με τη Λαμία και στάθηκε στην επιστροφή του Τάισον.

Για την αναβολή του πρώτου ημιτελικού με την Λαμία, αλλά και την επερχόμενη αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, μίλησε ο Ράζβαν Λουτσέσκου, που σημείωσε ότι δεν ήθελε να αναβληθεί το ματς του Κυπέλλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για την αναβολή της αναμέτρησης με την Λαμία:

«Για την δυναμική της ομάδας ίσως ήταν καλύτερα να διεξαχθεί το παιχνίδι, όμως είναι κάποια πράγματα που δεν μπορούμε να τα βάλουμε, το αποδεχόμαστε και προχωράμε παρακάτω. Θα ήταν καλό για κάποιους ποδοσφαιριστές να πάρουν κάποια αγωνιστικά λεπτά, οπότε με αυτή τη λογική θα ήταν καλύτερα να παίξουμε. Τελείωσε αυτή η κατάσταση, οπότε είμαστε συγκεντρωμένοι στο επόμενο παιχνίδι».

Για τις δηλώσεις του μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό:

«Ο χρόνος τα διορθώνει όλα αυτά, οι συζητήσεις που θα κάνουμε μεταξύ μας, η ανάλυση. Δεν μίλησα για θέμα νοοτροπία αλλά για εγωισμό, η κατανόηση του πότε πρέπει να πάρω μια διαφορετική απόφαση είναι πολύ σημαντική και όλα αυτά έρχονται με τον χρόνο, με τις συζητήσεις και τις αναλύσεις όπως είπα και πριν».

Για την επιστροφή του Τάισον:

«Είναι πολύ θετική η επιστροφή του, είναι ένας παίκτης με εμπειρία και παραστάσεις, είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπροστά από την εστία έχει «κρύο αίμα» και τον χρειαζόμαστε».

Για τον Αστέρα Τρίπολης:

«Παραδοσιακά είναι ένα παιχνίδι που έχει πάντα δυσκολίες, είναι ένα δυνατό γκρουπ. Αν λάβουμε υπόψιν τα ματς που έχουν κάνει με τις μεγάλες ομάδες περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι παιχνίδια που πρέπει να περάσουμε, έχουμε αυτοπεποίθηση, είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε και είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό το παιχνίδι».