Δύσκολη δοκιμασία στην Τρίπολη για τον ΠΑΟΚ
i

Νάρεϊ και Τασουλής/ ©Intime

Δύσκολη δοκιμασία στην Τρίπολη για τον ΠΑΟΚ

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:05 - 13.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:11 - 13.02.2023

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από τον Αστέρα Τρίπολης και θέλει να επιστέψει στις νίκες για να διατηρηθεί κοντά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης κοντράρονται το απόγευμα της Δευτέρας (13/2,18:00) στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» , στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 43 βαθμούς και θέλει να επιστρέψει στις νίκες για να διατηρηθεί κοντά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. 

Ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται στην ένατη θέση της βαθμολογίας με 22 βαθμούς. Οι Αρκάδες στην έδρα τους δυσκολεύουν όλες τις μεγάλες ομάδες, κάτι που θα προσπαθήσουν να κάνουν και με τον ΠΑΟΚ. 

Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Σγουρής, Τσιφτσής, Γκαρθία, Τασουλής, Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες, Αλάγκμπε, Τζουκάνοβιτς, Τιλίκα, Σανταφέ, Μπερτόγλιο, Ριέρα, Γκαρντάφσκι, Σίτο, Προύντζος, Μπαράλες, Κρέσπι, Μπενίτο, Κωστέας.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Ζ.Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Μπαλωμένος, Σάστρε, Κεντζιόρα, Ίνγκασον, Κάργας, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Ντάντας, Ντόουγκλας, Φιλίπε Σοάρες, Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ, Α.Ζίβκοβιτς, Τάισον, Ρικάρντο, Νάρεϊ, Ολιβέιρα και Μπράντον.

Πιθανές ενδεκάδες:

Αστέρας Τρίπολης (Άκης Μάντζιος): Παπαδόπουλος - Καρμόνα, Καστάνιο, Πίτσου, Άλβαρες - Αλάγκμπε, Σανταφέ - Γκαρντάφσκι, Κρέσπι, Σίτο - Μπαράλες.

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Ζ. Ζίβκοβιτς – Σάστρε, Ίνγκασον, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες - Ντάντας, Αουγκούστο - Α.Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ - Ολιβέιρα.

Διαιτητής: Τσαγκαράκης 

Βοηθοί: Σινιοράκης, Σάββας 

Τέταρτος: Κατοίκος 

VAR: Τζήλος, Καλαμπόκης

Tags: