Η Λαμία με τον Βόκολο ξεπέρασε τους βαθμούς που είχε με Φέστα, Παντελίδη σε τριπλάσια παιχνίδια

Η Λαμία με Βέργο και Βόκολο ελπίζει ξανά σε παραμονή.

i

©intime

Η Λαμία με τον Βόκολο ξεπέρασε τους βαθμούς που είχε με Φέστα, Παντελίδη σε τριπλάσια παιχνίδια

Ο Λεωνίδας Βόκολος ανέλαβε τη Λαμία σε δύσκολη θέση και την έχει βγάλει από την επικίνδυνη ζώνη με περισσότερους βαθμούς, στο 1/3 των αγώνων που είχαν οι προκάτοχοί του Φέστα και Παντελίδης.

Η Λαμία με τη σπουδαία νίκη επί του Ατρόμητου με γκολ του Βέργου βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη.

Άφησε πίσω της Ιωνικό και Λεβαδειακό, όμως, γνωρίζει ότι τίποτα απολύτως δεν έχει κριθεί. Σε κάθε περίπτωση με τον Λεωνίδα Βόκολο επέστρεψε η ελπίδα στην ομάδα και στον κόσμο της.

Ο Λεωνίδας Βόκολος ανέλαβε την ομάδα της Φθιώτιδας στα μέσα Φλεβάρη κι αφού ο Σάββας Παντελίδης για διάφορους λόγους δεν κατάφερε να τη βελτιώσει μετά την αποχώρηση του Τζιανλούκα Φέστα. Ο έμπειρος Έλληνας τεχνικός πήρε τη Λαμία στην προτελευταία θέση με 12 βαθμούς την 19η αγωνιστική. Το ηθικό ήταν στο ναδίρ, αρκετοί παίκτες ήταν παροπλισμένοι και η ομάδα δεν απέδιδε έστω υποφερτό ποδόσφαιρο.

Τακτικά δεν υπήρχε ο χρόνος για πολλά πράγματα. Ο Βόκολος δούλεψε και στην ψυχολογία και πλέον η Λαμία έχει βγει από την επικίνδυνη ζώνη. Την πήρε με 12 βαθμούς σε 22 αγωνιστικές. Είχε μία νίκη σε 22 αγώνες και σε οκτώ ματς με τον Βόκολο στον πάγκο, τέσσερα για την κανονική διάρκεια της σεζόν και τέσσερα για playouts έχει νικήσει στα μισά!

Με τον Βόκολο δηλαδή έχει 14 βαθμούς σε 8 αγώνες. Περισσότερους δηλαδή στο 1/3 σχεδόν των παιχνιδιών. Η Λαμία νίκησε εντός ΠΑΣ Γιάννινα, Ατρόμητο, Άρη κι εκτός έδρας τον Παναιτωλικό. Έφερε επίσης εκτός έδρας ισοπαλία με Παναιτωλικό (για την κανονική διάρκεια) και Βόλο, ενώ ηττήθηκε από Ολυμπιακό, ΟΦΗ.

Σε ό,τι αφορά τον Νίκο Βέργο, συνεχίζει να αποδεικνύει ότι ήταν μία εξαιρετικής σημασίας επιλογή. Πέτυχε το 2-0 στη νίκη με 2-1 επί του Άρη, σημείωσε και τα δύο γκολ στην εντός έδρας νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα (2-0) και το νικητήριο γκολ το Σάββατο (1-0) με τον Ατρόμητο.