Σπουδαίο τρίποντο κόντρα στον Ατρόμητο για τη Λαμία, στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη

Λαμία - Ατρόμητος

i

©intime

Σπουδαίο τρίποντο κόντρα στον Ατρόμητο για τη Λαμία, στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη

Sportal newsroom 21:11 - 22.04.2023 / Ανανεώθηκε: 21:29 - 22.04.2023

Η Λαμία επικράτησε του Ατρομήτου με 1-0 για την τέταρτη αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League και πήρε βαθμολογική ανάσα ενόψει της συνέχειας.

Η Λαμία πήρε ένα σημαντικό τρίποντο ενόψει της «μάχης» της παραμονής, νικώντας τον Ατρόμητο με 1-0 στο «Αθανάσιος Διάκος». 

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, χωρίς πολλές ευκαιρίες από τις δύο ομάδες με μοναδική εξαίρεση ένα σουτ του Μεδίνα στο 20ο λεπτό, το οποίο πέρασε ελάχιστα έξω από την εστία του Γιαννιώτη. 

Ανατροπή παραμονής ο ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον Παναιτωλικό
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:14 - 22.04.2023

Ανατροπή παραμονής ο ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον Παναιτωλικό

Τεράστιας σημασίας νίκη πανηγύρισε ο ΠΑΣ Γιάννινα, που επικράτησε 3-2 του Παναιτωλικού στους «Ζωσιμάδες» και πήρε σημαντική «ανάσα», προκειμένου να συνεχίσει την προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στη Super League.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Λαμία ανέβηκε στον αγωνιστικό χώρο και βρήκε πρώτη το γκολ στο 54' με τον Νίκο Βέργο. Ο Απάντα έκανε μια σέντρα από τα αριστερά, η μπάλα κόντραρε στον Ντε Μποκ, καταλήγοντας στον Βέργο, ο οποίος με προβολή άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Φθιώτιδας.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι με ανεβασμένη τη ψυχολογία δημιούργησαν περισσότερες ευκαιρίες, δίχως όμως να καταφέρουν να βρουν το γκολ που θα «κλείδωνε» τη νίκη. 

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ - Σιμόν, Παπαδόπουλος, Τζανετόπουλος, Αμπάντα - Σλίβκα, Τζανδάρης, Νούνιες, Μαρτίνεθ - Μεντίνα, Βέργος, Τσούκαλος (75'), Στάνκο (75΄), Μπεχαράνο (87'), Βασιλαντονόπουλος ((88'), Καραμάνος (90+2').

Ατρόμητος (Κρις Κόουλμαν): Γιαννιώτης - Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Ντε Μποκ - Κούεν, Έρλινγκμαρκ, Καμαρά - Κλωναρίδης, Κωτσόπουλος, Ρομπάιγ Γκονζάλες (46'), Οικονομίδης (69'), Τζοβάρας (69'), Κιάρτανσον (73'), Τζαβίδας (78').

ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ: Στο γκολ του Βέργου. Οι παίκτες του Λεωνίδα Βόκολου βρήκαν χώρους στον αγωνιστικό χώρο, ελέγχοντας παράλληλα και τον αγώνα. 

MVP: Ο Λιρόι Αμπάντα. Ο Γάλλος μπακ της Λαμία ήταν αρκετά κινητικός σήμερα (22/4), έχοντας αρκετές επαφές, ενώ από δική του σέντρα μπήκε και το γκολ της ομάδας του.