«Η Λανς κινείται για την απόκτηση του Χατζισαφί»

Εχσάν Χατζισαφί

i

©Intime

«Η Λανς κινείται για την απόκτηση του Χατζισαφί»

Sportal newsroom 10:45 - 20.05.2023

Στο στόχαστρο της Λανς φαίνεται πως είναι ο Εχσάν Χατζισαφί, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν δημοσιεύματα του εξωτερικού.

Η σεζόν που έκανε ο Εχσάν Χατζισαφί ήταν ονειρεμένη. Από τον Γενάρη και μετά σήκωσε μόνος του όλο το βάρος στο αριστερό άκρο της άμυνας της ΑΕΚ και έκανε τον Ματίας Αλμέιδα σχεδόν να... απαιτήσει νέο συμβόλαιο για τον Ιρανό μπακ. Αυτό που ήδη εδώ και καιρό έχετε διαβάσει από το Sportal, έγινε πράξη πριν από μερικές ημέρες, παρά την... σφήνα από ομάδα του Κατάρ. Ο Χατζισαφί υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ΑΕΚ για 1+1 χρόνο.

Λίγες μέρες μετά την ανανέωση του συμβολαίου με την Ένωση, ο Εχσάν Χατζισαφί συνεχίζει να ελκύει το μεταγραφικό ενδιαφέρον ομάδων. Σύμφωνα με το Onlymercato.com, η Λανς έχει βάλει στο στόχαστρο τον Ιρανό μπακ της ΑΕΚ., καθώς όπως τονίζει το δημοσίευμα, η γαλλική ομάδα αναζητά ενίσχυση για την αμυντική της γραμμή και ο Χατζισαφί αποτελεί τον νούμερο ένα στόχο για το αριστερό άκρο της άμυνας.

«Η Λανς διαπραγματεύεται την απόκτηση του Ιρανού διεθνή μπακ, θέλοντας να ενισχυθεί ενόψει των ευρωπαϊκών της υποχρεώσων τη νέα σεζόν. Ωστόσο, ακόμα δεν υπάρχει κάτι επίσημο και θα φανεί τις επόμενες μέρες αν ο Χατζισαφί υπογράψει στη Λανς», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.