Η Λουντογκόρετς ζητάει τρία εκατομμύρια «ακατέβατα» για τον Κάουλι

Sportal.bg Η Λουντογκόρετς ζητάει τρία εκατομμύρια «ακατέβατα» για τον Κάουλι

Sportal newsroom 13:13 - 22.12.2022

Σύμφωνα με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Sportal.bg, ο Παναθηναϊκός προσφέρει στη Λουντογκόρετς τα μισά χρήματα απ' αυτά που ζητάει για τον Κάουλι.

Ο Παναθηναϊκός... φωνάζει πως χρειάζεται μεταγραφές. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προχώρησε σε αλχημείες στη Νεάπολη, μία απ' αυτές ήταν η είσοδος του Βαγιαννίδη στο αρχικό σχήμα και η τοποθέτηση του Σεμπάστιαν Παλάσιος στο αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Το έκανε για να καλυφθεί το κενό του απόντα Βέρμπιτς και για να μην πειράξει τον Μπερνάρ από τον άξονα της μεσαίας γραμμής. Ομως οι πράσινοι χρειάζονται ενίσχυση ακριβώς γι' αυτόν τον λόγο: για να είναι πιο εύκολη η δουλειά του προπονητή τους όταν αντιμετωπίζει τέτοιου είδους προβλήματα.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, Κάουλι, αποτελεί ξεκάθαρα έναν από τους βασικούς μεταγραφικούς στόχους των πράσινων ενόψει του Ιανουαρίου. Ήδη έχει γίνει προσέγγιση και σύμφωνα με κάποιες πηγές έχει γίνει και επίσημη πρόταση του Παναθηναϊκού προς τη Λουντογκόρετς. Μια πρόταση, όμως, που δεν φτάνει τις απαιτήσεις των Βούλγαρων.

Ποιες είναι αυτές; Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Sportal.bg, η Λουντογκόρετς θέλει τρία εκατομμύρια ευρώ... ακατέβατα. Προκειμένου να έχει μια βάση να συζητήσει με τον Παναθηναϊκό ενδεχόμενη πώληση του ποδοσφαιριστή. Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός στην πρώτη πρόταση έχει προσφέρει τα μισά. Δηλαδή 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Κάτι που σημαίνει πως τούτη την ώρα η απόσταση είναι πολύ μεγάλη.

Προφανώς και ο Παναθηναϊκός δύσκολα θα ανέβει σε ποσά κοντά στα τρία εκατομμύρια, όσο κι αν αρέσει ο παίκτης στον Γιοβάνοβιτς. Μένει να δούμε αν οι πράσινοι είναι διατεθειμένοι να ανέβουν από το 1,5 εκατομμύριο και να ξεπεράσουν τα δύο, προκειμένου να μπορέσει να προχωρήσει έστω ένα βήμα παραπάνω η υπόθεση.