Η Μαρία Γκουαρδιόλα ανυπομονεί ήδη για το καλοκαίρι: Οι ιδιαίτερες φωτογραφίες της με μπικίνι που προκαλούν σάλο

Μαρία Γκουαρδιόλα

i

©instagram/maria.guardiola

Η Μαρία Γκουαρδιόλα ανυπομονεί ήδη για το καλοκαίρι: Οι ιδιαίτερες φωτογραφίες της με μπικίνι που προκαλούν σάλο

Άγγελος Φραγκισκάτος 15:25 - 22.04.2023 / Ανανεώθηκε: 15:33 - 22.04.2023

Η κόρη του Πεπ Γκουαδιόλα, Μαρία ανεβάζει την «θερμοκρασία» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της με φωτογραφίες από την Ίμπιζα, προκαλώντας μεγάλο σάλο.

Οι διάσημοι ετοιμάζονται ήδη για το καλοκαίρι που έρχεται. Ο καιρός σιγά σιγά αρχίζει και θυμίζει καλοκαίρι και υπάρχει ολοένα και μεγαλύτερη επιθυμία για «επίδειξη». Αυτή είναι η περίπτωση της Μαρίας Γκουαρδιόλα.

Η κόρη του προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα εκμεταλλεύτηκε ένα μικρό «διάλειμμα» από την καθημερινότητάς της για να βρεθεί στην Ίμπιζα.

Για αυτό, η νεαρή influencer έχει φορέσει τα καλύτερα καλοκαιρινά της ρούχα. Ένα μπικίνι από το πιο εντυπωσιακό είδος. Φόρεσε ένα ωραίο ρούχο για τη νέα σεζόν και δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί όταν πρόκειται να το δείξει στο διαδίκτυο. Μάλιστα, τη στιγμή που ανέβασε εκείνη τη δημοσίευση στον λογαριασμό της στο Instagram οι αντιδράσεις δεν άργησαν να έρθουν. 

Γεγονός είναι ότι η Μαρία έχει καλούς ακολούθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κάθε φορά που ανεβάζει φωτογραφίες έχει συνήθως μια γκάμα θετικών μηνυμάτων.

Η Μαρία συνήθως χρησιμοποιεί το προφίλ της στο Instagram για να μοιραστεί πολλά από τα ρούχα της, καθώς και για να επιδείξει τον τρόπο ζωής της, τα πολυτελή ρούχα της ή τα ταξίδια που κάνει. 

Tags: