Η Μπάγερν ήθελε Εμιλιάνο Μαρτίνες αλλά η συμπεριφορά του την... ξενέρωσε
i

Εμιλιάνο Μαρτίνες / © Intime

Η Μπάγερν ήθελε Εμιλιάνο Μαρτίνες αλλά η συμπεριφορά του την... ξενέρωσε

Sportal newsroom 15:26 - 25.12.2022

Η Μπάγερν Μονάχου φαίνεται πως ήθελε να αποκτήσει τον Εμιλιάνο Μαρτίνες, ωστόσο η συμπεριφορά του παίκτη «θαλάσσωσε» την όποια πιθανή μεταγραφή.

Το να είσαι ποδοσφαιριστής και να ξεφεύγεις καμία φορά από τα όρια είναι λογικό, αφού το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα πάθους και έντασης. Στην περίπτωση του Εμιλιάνο Μαρτίνες ωστόσο τα πράγματα έχουν φτάσει στο άλλο άκρο.

Ο ποδοσφαιριστής της Άστον Βίλα έχει καταφέρει να εκνευρίσει μεγάλο μέρος του πληθυσμού της γης, για το όσα έχει κάνει μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ. Και μπορεί να ήταν ο κορυφαίος τερματοφύλακας του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όμως η συμπεριφορά του φαίνεται πως θα του κοστίσει άσχημα.

Εκτός της επικείμενης αποχώρησης του από την ομάδα του, με παρέμβαση του Ουνάι Έμερι, ο Μαρτίνες φαίνεται πως θα έχει θέμα να βρει και τον επόμενο σταθμό στη καριέρα του. Τρανό παράδειγμα η περίπτωση της Μπάγερν Μονάχου! 

Οι άνθρωποι της γερμανικής ομάδας είχαν στη λίστα τους τον Αργεντίνο κίπερ, σύμφωνα με την «Bild», όμως το γεγονός πως ο ίδιος ξέφυγε με τους πανηγυρισμούς και τα σχόλια του την απέτρεψαν από το να προχωρήσει στις όποιες συζητήσεις.