Η Μπάγερν Μονάχου σκέφτεται να «αντικαταστήσει» τον Κίμιχ

Τζόσουα Κίμιχ

i

©Intime

Η Μπάγερν Μονάχου σκέφτεται να «αντικαταστήσει» τον Κίμιχ

Θάνος Λυμπερόπουλος • 14:02 - 17.05.2023 / Ανανεώθηκε: 11:26 - 23.06.2023

Ο γερμανικός σύλλογος φαίνεται πως επιθυμεί να αντικαταστήσει αυτό το καλοκαίρι τον Κίμιχ και να προσθέσει στο δυναμικό της ομάδας τον Ντέκλαν Ράις.

Η Μπάγερν Μονάχου που αυτή τη στιγμή κοντράρεται στα ίσα (με ένα πολύ μικρό προβάδισμα) με την Μπορούσια Ντόρτμουντ για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος, έχει ήδη ξεκινήσει να βάζει μπρος τα μεταγραφικά πλάνα της νέα σεζόν, με τον Τούχελ επιθυμεί να «φρεσκάρει» την μεσαία γραμμή της ομάδας.

Ο Τούχελ όπως όλα δείχνουν θέλει να κάνει δικό του τον αμυντικό χαφ της Γουέστ Χαμ, Ντέκλαν Ράις. Ο Άγγλος μέσος είναι αρκετά περιζήτητος εντός κι εκτός της χώρας με την Μπάγερν και την Άρσεναλ να είναι οι πρωτοπόροι στη κούρσα της μεταγραφής. Η κίνηση αυτή των Βαυαρών πολύ πιθανό να φέρει μια απομάκρυνση του Τζόσουα Κίμιχ απ' το Μόναχο ύστερα από οκτώ χρόνια.

Η Μπαρτσελόνα, η οποία έχει αρκετούς μέσους στο «στόχαστρο», πέρα από τον Γκουντογκάν της Σίτι και τον Θουβιμέντι της Σοσιεδάδ, εξετάζει και την περίπτωση του Κίμιχ με τον ίδιο τον παίκτη να είναι αρκετά δυσαρεστημένος το τελευταίο διάστημα και να μην απολαμβάνει το ποδόσφαιρο. Όλα αυτά ξεκίνησαν απ' την αποχώρηση του Νάγκελσμαν στα μέσα της σεζόν.

Η πρόσληψη του Τούχελ στα ηνία της ομάδας φέρνει τον 28χρονο σε μειονεκτική θέση. Πιο συγκεκριμένα, ο Γερμανός τεχνικός επιθυμεί να φέρει έναν πιο αμυντικογενή παίκτη καθώς δεν είναι ευχαριστημένος απ' το τρόπο παιχνιδιού του Κίμιχ. Σύμφωνα με την Bild, αν ο Ντέκλαν Ράις γίνει κάτοικος Μόναχου, ο Κίμιχ θα αποχωρήσει με τους «μπλαουγκράνα» να είναι οι μοναδικοί που ενδιαφέρονται προς το παρόν.

Μόλις στα 24 του χρόνια ο Ντέκλαν Ράις έχει πάρει το περιβραχιόνιο στην Γουέστ Χαμ αποτελώντας ένα πολλά υποσχόμενο ταλέντο. Ο Τούχελ τον γνωρίζει καλά απ' όταν ήταν προπονητής στην Τσέλσι, όπου και τότε ήθελε να τον κάνει δικό του όμως χωρίς αποτέλεσμα. Θα μπορούσε κανείς να πει ότι έχει μείνει απωθημένο στον έμπειρο τεχνικό των Βαυαρών.