Μανέ και Κανσέλο θα αποχωρήσουν από τη Μπάγερν το ερχόμενο καλοκαίρι

Ζοάο Κανσέλο - Σάντιο Μανέ

i

©BeFunky

Μανέ και Κανσέλο θα αποχωρήσουν από τη Μπάγερν το ερχόμενο καλοκαίρι

Κώστας Τσιακλής 14:11 - 16.05.2023 / Ανανεώθηκε: 14:12 - 16.05.2023

Ο δημοσιογράφος του Γερμανικού Sky Sports, Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, αναφέρει πως ο Σάντιο Μανέ και ο Ζοάο Κανσέλο θα αποτελέσουν παρελθόν από τη Μπάγερν Μονάχου το ερχόμενο καλοκαίρι.

Όπως όλα δείχνουν οι Σάντιο Μανέ και Ζοάο Κανσέλο θα αποχωρήσουν το ερχόμενο καλοκαίρι από τη Μπάγερν Μονάχου. Ο πρώτος αναμένεται να πωληθεί ενώ του δεύτερου δεν θα ενεργοποιηθεί η οψιόν αγοράς του από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Το ρεπορτάζ αυτό επιβεβαιώνει ο δημοσιογράφος του γερμανικού Sky Sports, Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, ο οποίος είχε δηλώσει και στο παρελθόν ότι θα αποχωρήσει ο Σάντιο Μανέ. Ο Σενεγαλέζος εντάχθηκε στη Μπάγερν το περασμένο καλοκαίρι ωστόσο ο χρόνος συμμετοχής του είναι αρκετά περιορισμένος ενώ και οι σχέσεις του με τους συμπαίκτες του φαίνεται να μην είναι και οι καλύτερες. Ενδεικτικό αυτού ήταν και ο καυγάς που είχε πρόσφατα με τον Λερόι Σανέ.

Ο Πλέτενμπεργκ αναφέρει πως πιθανότερος του προορισμός είναι η Premier League λόγω των αυξημένων απολαβών που λαμβάνει ο ποδοσφαιριστής (20 εκατομμύρια ευρώ). Μάλιστα ο Γερμανός ρεπόρτερ κατονόμασε και τέσσερις πιθανούς συλλόγους, στους οποίους μπορεί να μεταγραφεί ο Μανέ. Πρόκειται για τις Νιουκάστλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γουέστ Χαμ και Μπράιτον. Αξίζει να σημειωθεί πως πρόσφατα ρεπορτάζ από την Πορτογαλία έχρισε την Τσέλσι ως το φαβορί για την απόκτηση του.

Καν για Χάαλαντ: «Προσπαθήσαμε πολύ για να τον αποκτήσουμε, αλλά φτάσαμε στα οικονομικά μας όρια»
BUNDESLIGA

16:03 - 11.05.2023

Καν για Χάαλαντ: «Προσπαθήσαμε πολύ για να τον αποκτήσουμε, αλλά φτάσαμε στα οικονομικά μας όρια»

Ο Όλιβερ Καν ανέφερε σε συνέντευξή του ότι η Μπάγερν Μονάχου είχε δείξει ενδιαφέρον για τον Έρλινγκ Χάαλαντ, αλλά δεν ήθελαν να ξοδέψουν τόσο μεγάλο ποσό μόνο για εκείνον.

Αρχικά ο Πλέτενμπεργκ μίλησε για το πως έχουν τα δεδομένα με τον Μανέ αυτή τη στιγμή και είπε: «Παραμένει το ίδιο: ο Μανέ είναι υποψήφιος για αποχώρηση. Δεν έχει μέλλον στην Μπάγερν. Τα αφεντικά της Μπάγερν περιμένουν επίσης την αποχώρησή του γιατί δεν μπορούν να φανταστούν ότι ο Μανέ θα περάσει έναν χρόνο στον πάγκο».

Όσο αφορά τη Νιουκάστλ ανέφερε τα εξής: «Η Νιουκάστλ είναι πολύ ευέλικτη στα αριστερά - μερικές φορές παίζει ο Ζοέλιντον, μερικές φορές ο Άλαν Σεν Μαξιμίν, μερικές φορές ο Αλεξάντερ Ίσακ. Μια μεταγραφή θα μπορούσε σίγουρα να βοηθήσει εκεί. Νομίζω ότι η Νιούκαστλ θα μπορούσε να είναι μια πολύ, πολύ καυτή επιλογή».

Για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρόσθεσε: «Τα δεδομένα δείχνουν ότι ο Μανέ πρέπει να ταιριάζει πολύ με τους «κόκκινους διαβόλους» και τον προπονητή τους, Έρικ Τεν Χαχ».

Τέλος για τον Ζοάο Κανσέλο ανέφερε πως αυτή τη στιγμή τα δεδομένα δεν είναι υπέρ του και έτσι η οψιόν αγοράς του από τη Μάντσεστερ Σίτι δεν θα ενεργοποιηθεί. Υπενθυμίζουμε ότι ο Κανσέλο αγωνίζεται στους «Βαυαρούς» ως δανεικός και οι «πολίτες» έχουν τοποθετήσει τη σχετική ρήτρα στα 70 εκατομμύρια ευρώ. Πάντως ακόμα και αν επιστρέψει ο Πορτογάλος στη Σίτι, το μέλλον του εκεί παραμένει αβέβαιο αφού ο Πεπ Γκουαρδιόλα φαίνεται να έχασε την εμπιστοσύνη του σε αυτόν.