Παίρνει Τραορέ και Ζαμπάρνι η Μπόρνμουθ
i

Χαμέντ Τραορέ/Photo by Marco Luzzani/Getty Images/ideal images

Παίρνει Τραορέ και Ζαμπάρνι η Μπόρνμουθ

Sportal newsroom 13:14 - 31.01.2023 / Ανανεώθηκε: 13:17 - 31.01.2023

Εντός της ημέρας τα «κεράσια» αναμένεται να ανακοινώσουν τις μεταγραφές του μέσου Χαμέντ Τραορέ και του Ουκρανού στόπερ Ίλια Ζαμπάρνιι.

Τον δικό της αγώνα για να μείνει εκτός της ζώνης του υποβιβασμού στην Premier League δίνει η Μπόρνμουθ. Τα «κεράσια» προσπαθούν να αλλάξουν την όχι καλή εικόνα που είχαν στο πρώτο μισό της σεζόν και για να αυξήσουν τις πιθανότητες παραμονής του ετοιμάζονται σήμερα να ολοκληρώσουν δυο νέες μεταγραφές.

Η πρώτη αφορά στην περίπτωση του Χαμέντ Τραορέ, με την Μπόρνμουθ να έχει συμφωνήσει στα 30 εκατομμύρια ευρώ με τη Σασουόλο για την απόκτηση του 22χρονου μέσου. Ο διεθνής με την Ακτή Ελεφαντοστού βρίσκεται ήδη στην Αγγλία, με την προοπτική να περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ και να ανακοινωθεί.

Κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και με τον Ίλια Ζαμπάρνιι, μιας και τα «κεράσια» συμφώνησαν με την Ντινάμο Κιέβου για τον 20χρονο κεντρικό αμυντικό, που έχει πραγματοποιήσει ήδη 20 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της Ουκρανίας.

Να υπενθυμίσουμε πως η Μπόρνμουθ ολοκλήρωσε και τον δανεισμό του Ματίας Βίνια, από τη Ρόμα. O Ουρουγουανός αριστερός μπακ θα μείνει στο «Vitality» ως το καλοκαίρι, με τον αγγλικό σύλλογο να έχει και την επιλογή να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή, εφόσον τα πράγματα πάνε κατ’ ευχήν…

Tags: