Τρίτη και… φαρμακερή πρόταση της Άρσεναλ στην Μπράιτον για τον Μόιζες Καϊσέδο
i

Ο Μόιζες Καϊσέδο επιθυμεί να αποχωρήσει από την Μπράιτον/©Matthew Ashton/Getty Images/Ideal Images

Τρίτη και… φαρμακερή πρόταση της Άρσεναλ στην Μπράιτον για τον Μόιζες Καϊσέδο

Γιάννης Καραγιάννης • 11:16 - 31.01.2023 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 21.04.2023

Νέα βελτιωμένη προσφορά, που με τα μπόνους ξεπερνάει τα 100 εκατομμύρια ευρώ, κατέθεσε η Άρσεναλ για τον Μόιζες Καϊσέδο, αισιοδοξώντας πως θα κάμψει την… αντίσταση της Μπράιτον.

Κύρια επιδίωξη του Μικέλ Αρτέτα στην μεταγραφική περίοδο που ολοκληρώνεται σήμερα στην Αγγλία ήταν να ενισχύσει τον άξονα της μεσαίας γραμμής της ομάδας του, κάτι που ελπίζει πως έστω την ύστατη στιγμή θα το καταφέρει.

Στην κορυφή της λίστας του τεχνικού της Άρσεναλ, για τη συγκεκριμένη θέση, βρίσκεται το όνομα του Μόιζες Καϊσέδο και μολονότι οι «κανονιέρηδες» έχουν εισπράξει ως τώρα δυο αρνητικές απαντήσεις από την Μπράιτον, αποφάσισαν να επανέλθουν και να πιέσουν προκειμένου να επέλθει συμφωνία.

Όπως προκύπτει από ρεπορτάζ στο «νησί», οι πρωτοπόροι της Premier League υπέβαλαν και νέα προσφορά στους «γλάρους», ελπίζοντας πως τώρα θα ακούσουν το πολυπόθητο «ναι». Το ποσό που δίνουν στην Μπράιτον αγγίζει τα 97 εκατομμύρια ευρώ, ενώ προβλέπονται και σημαντικά μπόνους που ανεβάζουν αρκετά το συνολικό κόστος.

Στο «Emirates» υπάρχει η αισιοδοξία πως το αποτέλεσμα θα είναι το επιθυμητό, ώστε εντός της ημέρας να ολοκληρωθούν τα τυπικά και να προχωρήσει η απόκτηση του Καϊσέδο, ο οποίος εδώ και ημέρες τα έχει βρει με τους «κανονιέρηδες».