«Αδελφικό» bullying στον Ζιντσένκο από τους πρώην συμπαίκτες του στη Μάντσεστερ Σίτι (vid,pics)

Ολεκσάντρ Ζιντσένκο

i

Ζιντσένκο/©printscreen youtube

«Αδελφικό» bullying στον Ζιντσένκο από τους πρώην συμπαίκτες του στη Μάντσεστερ Σίτι (vid,pics)

Ανδρέας Σερεβέτας • 13:02 - 29.01.2023 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 21.04.2023

Ο Ζιντσένκο τράβηξε τα... πάνδεινα μετά την ήττα της Άρσεναλ στο κύπελλο.

Τις αντιδράσεις των οπαδών στην Αγγλία, μέσω σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκάλεσαν τα πειράγματα των παικτών της Μάντσεστερ Σίτι προς τον πρώην συμπαίκτη τους Ολεκσάντρ Ζιντσένκο. Οι «πολίτες» νίκησαν με σκορ 1-0 τους «κανονιέρηδες» και τους απέκλεισαν στο κύπελλο. Μετά τη λήξη του αγώνα όλοι οι παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα κινήθηκαν προς τον Ζιντσένκο. Ήταν η πρώτη φορά που επέστρεψε στο Έτιχαντ μετά την μεταγραφή του το καλοκαίρι στην Άρσεναλ. 

Ο Κάιλ Γουόκερ του άλλαξε κυριολεκτικά τα φώτα. Δεν τον άφησε σε ησυχία. Τον σήκωσε στον αέρα και του τράβηξε τα αυτί. Με τα αυτιά του Ουκρανού ασχολήθηκε και ο Γκρίλις, ο οποίος έχει επίσης αδυναμία στον Ολεκσάντρ. 

Σειρά πήραν και οι υπόλοιποι παίκτες της Σίτι που τον πείραζαν σαν να είναι ο μικρότερος αδελφός τους. Παλαιότερο βίντεο δείχνει ότι ο διεθνής αμυντικός ήταν πάντα το επίκεντρο στα αποδυτήρια της Σίτι. 

Τελικά ο Ζιντσένκο αντάλλαξε φανέλα με τον φίλο του Γουόκερ. Ήταν και παραμένει ο πιο αγαπητός μεταξύ των ποδοσφαιριστής της Σίτι. Έστω και αν πλέον είναι αντίπαλος.