Χουλιάν Άλβαρες: Η ρομαντική ανάρτηση του παγκόσμιου πρωταθλητή (vid,pics)
i

Άλβαρες/©printscreen instagram juliaanalvarez

Χουλιάν Άλβαρες: Η ρομαντική ανάρτηση του παγκόσμιου πρωταθλητή (vid,pics)

Ανδρέας Σερεβέτας • 12:09 - 29.01.2023 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 21.04.2023

Ο Άλβαρες νίκησε με τη Μάντσεστερ Σίτι την Άρσεναλ και έκανε βόλτα στο Παρίσι με την αγαπημένη του.

Ο Χουλιάν Άλβαρες δεν σημείωσε γκολ με την Μάντσεστερ Σίτι στο παιχνίδι με την Άρσεναλ αλλά οι «πολίτες» προκρίθηκαν χάρη στο γκολ του Άκε στην φάση των «16» του κυπέλλου Αγγλίας. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την Αργεντινή στο Κατάρ πέρασε ως αλλαγή στην θέση του Μαχρέζ στο 58ο λεπτό της αναμέτρησης. 

Ο Άλβαρες δεν έχασε χρόνο μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού. Ταξίδεψε με την αγαπημένη του Εμίλια Φερέρο στο Παρίσι. Έκαναν βόλτα στη γαλλική πρωτεύουσα και έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες στον Πύργο του Άιφελ. 

Ο Άλβαρες συνόδευσε το παθιασμένο φιλί προς τη σύντροφο του με ένα άκρως ρομαντικό σχόλιο: «Ένα από τα πιο όμορφα θαύματα του κόσμου και πίσω ο Πύργος του Άιφελ.» Πρόσθεσε φυσικά στην ανάρτηση και την παραίτητη καρδιά για να δείξει πόσο ερωτευμένος είναι με την Εμίλια. Μετά από λίγη ώρα σχολίασε τη φωτογραφία ο συμπαίκτης του στην εθνική ομάδα της Αργεντινής Ροντρίγκο Ντε Πολ, γράφοντας: «Όταν σε πιάνει αυτό το ρομαντικό, θέλω να τρέξω να σε αγκαλιάσω.» 

Την ίδια ακριβώς ανάρτηση έκανε και η Εμίλια, η οποία σχολίασε: «Για την αγάπη μας.» Το ζευγάρι είναι μαζί από το καλοκαίρι. Γνωρίστηκαν όταν ο Άλβαρες έπαιζε στη Ρίβερ Πλέιτ. Μετακόμισε μαζί του στην Αγγλία όταν πήρε τη μεταγραφή στη Μάντσεστερ Σίτι. Βρίσκεται στο πλευρό του σε κάθε παιχνίδι των «πολιτών» και ταξίδεψε στο Κατάρ για να του συμπαρασταθεί στα παιχνίδια της εθνικής Αργεντινής. Η Εμίλια είναι παίκτρια στο χόκεϋ επί χόρτου.