Νότιγχαμ Φόρεστ: Πάει για ακόμα δυο μεταγραφές εντός της ημέρας
i

Πλησιάζει στο Νότιγχαμ ο Φελίπε/instagram

Νότιγχαμ Φόρεστ: Πάει για ακόμα δυο μεταγραφές εντός της ημέρας

Sportal newsroom 10:51 - 31.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:55 - 31.01.2023

Πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει τις προσπάθειές της για τον απόκτηση των Τζόνζο Σέλβι και Φελίπε βρίσκεται η Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ακάθεκτη συνεχίζει την εφαρμογή του πλάνου της στα μεταγραφικά η Νότιγχαμ Φόρεστ, έχοντας σαν στόχο την ενίσχυση που θα την βοηθήσει να παραμείνει στην Premier League.

H ομάδα του Βαγέλλη Μαρινάκη, που το καλοκαίρι απέκτησε συνολικά 22 ποδοσφαιριστές, στο τρέχον «παράθυρο» έχει ολοκληρώσει ήδη τρεις κινήσεις, με του Ντανίλο, Γκουστάβο Σκάρπα και Κρις Γουντ να έχουν ήδη γίνει κάτοικοι «Σίτι Γκράουντ, ωστόσο προκύπτει πως εντός της ημέρας θα ολοκληρώσει άλλα δύο deal.

Οι «ρεντς» έχουν έρθει σε συμφωνία με τη Νιουκάστλ για την απόκτηση και δεύτερου παίκτη (μετά τον Γουντ) με τον Τζόνζο Σέλβι να είναι έτοιμος να φορέσει τα ερυθρόλευκα. O 30χρονος μέσος τα έχει βρει κι αυτός με τη Φόρεστ για συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών και αυτό που απομένει είναι εντός της ημέρας να περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ.

Η δεύτερη περίπτωση που απασχολεί την ομάδα του Στιβ Κούπερ είναι αυτή του στόπερ της Ατλέτικο, Φελίπε. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός έχει μόλις τέσσερις συμμετοχές φέτος με τους «ροχιμπλάνκος», αλλά με την εμπειρία του μπορεί να προσφέρει αρκετά στην προσπάθεια σωτηρίας της Φόρεστ. Και αυτή η υπόθεση αναμένεται να κλείσει θετικά εντός της ημέρας, ενώ αξίζει πως σημειωθεί πως για τον Φελίπε υπήρχε και από άλλες ομάδες της Premier League, όπως η Γουλβς.