Πρόταση από MLS για τον πρώην παίχτη του Ολυμπιακού Ουί-Τζο
i

Ουί Τζο / ©intime

Πρόταση από MLS για τον πρώην παίχτη του Ολυμπιακού Ουί-Τζο

Sportal newsroom 16:01 - 29.01.2023 / Ανανεώθηκε: 16:01 - 29.01.2023

Ο πρώην παίχτης του Ολυμπιακού και νυν της Νότιγχαμ Φόρεστ, Ουί-Τζο, δέχτηκε πρόταση από την ομάδα του MLS, Σικάγο Φάιερς.

Κρούση από το MLS δέχτηκε ο πρώην παίχτης του Ολυμπιακού, Ουί-Τζο. Συγκεκριμένα σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο η Σικάγο Φάιερς έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Νοτιοκορεάτη επιθετικό και μάλιστα έχουν κάνει και επίσημη πρόταση.

Όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα η αμερικανική ομάδα έκανε προσφορά στη Νότιγχαμ για τον διεθνή επιθετικό, θέλοντας να τον υπογράψουν ως κανονική μεταγραφή. Οι συζητήσεις είναι σε εξέλιξη μεταξύ των δύο ομάδων για να ολοκληρώσουν τη συμφωνία. 

Ο 30χρονος έγινε παίχτης της Νότιγχαμ Φόρεστ τον Αύγουστο του 2022 και έφυγε κατευθείαν ως δανεικός για τον Ολυμπιακό. Στους «ερυθρόλευκους» όμως δεν μπόρεσε ποτέ όμως να βρει ρυθμό. Ενδεικτικό ότι δεν ήταν σε καλό διάστημα είναι ότι σε δώδεκα αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις δεν βρήκε ποτέ δίχτυα, ενώ είχε μόλις μία ασίστ. Ως αποτέλεσμα αυτού ο Νοτιοκορεάτης αποχώρησε από την ελληνική ομάδα τον Γενάρη.

Ο Ουί-Τζο έχει φορέσει επίσης τη φανέλα της Σεονγκνάμ Τσούνμα, της Γκάμπα Οσάκα και της Μπορντό. Τη καλύτερή του χρονιά την έκανε τη σεζόν 2017-18, όταν με την ιαπωνική, Οσάκα, είχε σκοράρει είκοσι τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις. Ήταν στην αποστολή της Νοτίου Κορέας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, στο οποίο είχε τέσσερις συμμετοχές με μηδέν γκολ και ασίστ.