Νότιγχαμ Φόρεστ: Δικός της και ο Κρις Γουντ
i

Κρις Γουντ/Photo by Julian Finney/Getty Images/Ideal Images

Νότιγχαμ Φόρεστ: Δικός της και ο Κρις Γουντ

Sportal newsroom 09:10 - 20.01.2023 / Ανανεώθηκε: 09:57 - 20.01.2023

Η Νότιγχαμ Φόρεστ έκανε δικό της και τον επιθετικό από τη Νέα Ζηλανδία, Κρις Γουντ, ο οποίος υπέγραψε ως δανεικός από τη Νιούκαστλ.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ «έκλεισε» και τον Κρις Γουντ. Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο οι «κόκκινοι» απέκτησαν ως δανεικό τον επιθετικό από τη Νέα Ζηλανδία ως το τέλος της σεζόν, έχοντας και υποχρεωτική επιλογή αγοράς.

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής είχε εγκρίνει τη μετακίνησή του στη Φόρεστ και περίμενε τις δύο ομάδες να συμφωνήσουν μεταξύ τους. Τελικά οι δύο σύλλογοι έδωσαν τα χέρια και ο Γουντ θα συνεχίσει τη καριέρα του στην ομάδα του Στιβ Κούπερ. 

«Κοιτάζει» Κέιλορ Νάβας η Φόρεστ
PREMIER LEAGUE

13:14 - 18.01.2023

«Κοιτάζει» Κέιλορ Νάβας η Φόρεστ

Ο τραυματισμός του Ντιν Χέντερσον ωθεί τη Νότιγχαμ Φόρεστ σε αναζήτηση τερματοφύλακα, με την περίπτωση του Κέιλορ Νάβας να είναι μια από αυτές που απασχολούν.

Στη προσπάθειά της να μείνει στη κατηγορία η Φόρεστ έχει κάνει ήδη τρεις μεταγραφές στο μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου. Η πρώτη προσθήκη ήταν του Γκουστάβο Σκάρπα, ο οποίος έχει ήδη εντυπωσιάσει το κόσμο της ομάδας

Η δεύτερη μεταγραφή είναι ο Βραζιλιάνος μέσος από τη Παλμέιρας, Ντανίλο, για τον οποίο έβγαλαν από τα ταμεία τους είκοσι εκατομμύρια ευρώ. Αυτή τη στιγμή η ομάδα του Στιβ Κούπερ είναι στη 13η θέση της βαθμολογίας με είκοσι βαθμούς, πέντε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Έχει την ευκαιρία μάλιστα να αυξήσει κι άλλο τη διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη, καθώς αγωνίζεται το Σάββατο (17:00) απέναντι στη Μπόρνμουθ εκτός έδρας.