«Κοιτάζει» Κέιλορ Νάβας η Φόρεστ
i

Κέιλορ Νάβας / © instagram

«Κοιτάζει» Κέιλορ Νάβας η Φόρεστ

Sportal newsroom 13:14 - 18.01.2023

Ο τραυματισμός του Ντιν Χέντερσον ωθεί τη Νότιγχαμ Φόρεστ σε αναζήτηση τερματοφύλακα, με την περίπτωση του Κέιλορ Νάβας να είναι μια από αυτές που απασχολούν.

Πέρα από τις μεταγραφές που είχαν προγραμματισμένς για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο στη Νότιγχαμ Φόρεστ φαίνεται πολύ πιθανό πως θα προχωρήσουν και σε μία που αρχικά δεν υπολόγιζαν. Η ανάγκη αυτή προέκυψε έπειτα από τον τραυματισμό του γκολκίπερ, Ντιν Χέντερσον, στην πρόσφατη νίκη (2-0) επί της Λέστερ.

O 25χρονος τερματοφύλακας, που αγωνίζεται στη Φόρεστ δανεικός από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα στον μηρό και οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για απουσία του από τη δράση για τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη αναγκάζει τον Στιβ Κούπερ να κοιτάξει στην αγορά για τον αντικαταστάτη του και σύμφωνα με το «Athletic» έχει στρέψει την προσοχή του στην περίπτωση του Κέιλορ Νάβας. Ο διεθνής με την Κόστα Ρίκα τερματοφύλακας, που κατέκτησε τρία Champions League όταν αγωνιζόταν στη Ρέαλ, δεν αποτελεί βασική επιλογή πλέον στην Παρί Σεν Ζερμέν και από τον γαλλικό σύλλογο δεν θα είχαν πρόβλημα να τον παραχωρήσουν.

Βέβαια, η Φόρεστ δεν «παίζει» μόνη της στην υπόθεση του Νάβας. Ο 36χρονος παίκτης απασχολεί ακόμα μια ομάδα της Premier League, την Μπόρνμουθ, ενώ κινητικότητα παρατηρείται κι από την πλευρά της Αλ Νασρ, με την τελευταία να του προσφέρει τη δυνατότητα να σμίξει ξανά με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.