Όρθια η Νότιγχαμ στο Λονδίνο, διατήρησε το +4 από την επικίνδυνη ζώνη - «Βυθίζεται» η Έβερτον

Άλεξ Ιβόμπι

i

Γουεστ Χαμ - Έβερτον / Tony McArdle / Everton FC via Getty Images

Όρθια η Νότιγχαμ στο Λονδίνο, διατήρησε το +4 από την επικίνδυνη ζώνη - «Βυθίζεται» η Έβερτον

Sportal newsroom 19:19 - 21.01.2023 / Ανανεώθηκε: 19:34 - 21.01.2023

Η Έβερτον ηττήθηκε ξανά -αυτή τη φορά από τη Γουέσυ Χαμ- την ώρα που η Νότιγχαμ πήρε βαθμό στο εκτός έδρας 1-1 με την Μπόρνμουθ και διατηρήθηκε στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη.

Με τον χειρότερο τρόπο για την Έβερτον και τον καλύτερο για τη Νότιγχαμ ολοκληρώθηκαν οι αναμετρήσεις τις Premier League, όσον αφορά την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Αφενός, τα «ζαχαρωτά» είδαν τον Τζάροντ Μπάουν (34' και 41') να σκοράρει εις διπλούν και να δώσει τη νίκη στη Γουέστ Χαμ. Με αυτόν τον τρόπο η Έβερτον έδωσε συνέχεια στο αρνητικό σερί της και ο κίνδυνος του υποβιβασμού πλησιάζει ολοένα και πιο πολύ.

Αφετέρου, η Νότιγχαμ παραλίγο να δει τη διαφορά της να μειώνεται από την Μπόρνμουθ, χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Σάριτζ στο 84ο λεπτό. Μέχρι εκείνη την ώρα, οι γηπεδούχοι είχαν το προβάδισμα που τους είχε δώσει ο Τζέιντον Άντονι στο 28ο λεπτό.

Tην ίδια ώρα, η Άστον Βίλα πήρε το διπλό κόντρα στη Σαουθάμπντον με μοναδικό σκόρερ τον Γουάτκινς (77'), ενώ Λέστερ και Μπράιτον άλλαξαν πολλές φορές συναισθήματα και τελικά μοιράστηκαν τον βαθμό μετά το τελικό 2-2.