Η νέα ΑΜΚ ύψους 4 εκατ. ευρώ, φέρνει ενίσχυση τον Γενάρη

Θεόδωρος Καρυπίδης

i

©Intime

Η νέα ΑΜΚ ύψους 4 εκατ. ευρώ, φέρνει ενίσχυση τον Γενάρη

Αλέξης Σαββόπουλος 10:00 - 12.11.2023 / Ανανεώθηκε: 10:41 - 12.11.2023

Τρεις τουλάχιστον προσθήκες απο το… πάνω ράφι θα επιδιώξει να κάνει ο Αρης στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, με όχημα την επικείμενη νέα ΑΜΚ ύψους 4εκ ευρώ.

Ο Αρης πέτυχε μια σπουδαία, βαθμολογικής σημασίας νίκη στο Βόλο που την χρειαζόταν και του προσφέρει και την απαιτούμενη ηρεμία, στο διάστημα της διακοπής των δυο εβδομάδων. Παρά το τρίποντο όμως, ήταν και πάλι ευδιάκριτο, στην συνολική αγωνιστική του εικόνα, ότι έχει ακόμη αρκετά ζητήματα να επιλύσει, ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει κάτι παραπάνω στη σεζόν.

Μετά από 15 παιχνίδια σε Ευρώπη και πρωτάθλημα, είναι προφανές ότι σε κάποιες θέσεις υπάρχει υποστελέχωση και σε κάποιες άλλες, οι ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι, είτε δεν έχουν προσαρμοστεί ακόμη, είτε δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες. Για τον λόγο αυτό και με τον Γενάρη να πλησιάζει και να περιλαμβάνει και σημαντικά παιχνίδια με το καλημέρα (όπως τον επαναληπτικό κυπέλλου με την ΑΕΚ), είναι ειλημμένη απόφαση της διοίκησης, σε συνεργασία με το τεχνικό τιμ, να γίνουν κάποιες απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαρρέουν απο την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, το πλάνο λέει ότι ήδη έχει ξεκινήσει η αναζήτηση ώστε η ομάδα του Ακη Μάντζιου να ενισχυθεί με τρεις ποδοσφαιριστές απο το… πάνω ράφι. Δηλαδή να έρθουν παίκτες που θα καλύψουν αφενός τα κενά και αφετέρου να βοηθήσουν στην ποιοτική αναβάθμιση του ρόστερ. Το σίγουρο είναι ότι στο πλάνο υπάρχει η απόκτηση ενός φορ που θα πλαισιώσει τον Μορόν στην επίθεση, καθώς και ενός παίκτη στις πλευρές της επίθεσης (κατά προτίμηση αριστερά) αφού φαίνεται ότι Κάρλσον και Μενέντες, αδυνατούν να βρουν πατήματα και να βοηθήσουν ουσιαστικά. Η 3η επιλογή ενδεχομένως να καθοριστεί από την προοπτική επανένταξης του Μάνου Γκαρθία και την συνολική του κατάσταση. Είναι πιθανό δηλαδή να γίνει προσπάθεια να αποκτηθεί ένα δεκάρι, αφού και εκεί το πρόβλημα… μακιγιάρεται με λύσεις ανάγκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επικείμενη ενίσχυση, σύμφωνα με όσα αφήνει να διαρρεύσουν η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, θα γίνει με χρήματα που θα προκύψουν απο την νέα ΑΜΚ, στην οποία θα προχωρήσει η ΠΑΕ το αμέσως προσεχές διάστημα, κατά 4 εκ ευρώ και η οποία θα καλυφθεί όλη από τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Σημαντική νίκη αλλά για το κάτι παραπάνω, ο Άρης θα χρειαστεί κι άλλα πράγματα

Σημαντική νίκη αλλά για το κάτι παραπάνω, ο Άρης θα χρειαστεί κι άλλα πράγματα

Ο Αλέξης Σαββόπουλος γράφει για τη σημασία της νίκης του Αρη στο Βόλο, τα τρία πένατι εκ των οποίων, καταλογίστηκε μόνο το ένα και την ανάγκη περαιτέρω βελτίωσης για να έχει ρεαλιστικές ελπίδες να ανταγωνιστεί την τετράδα.