Οι ψυχολογικές «ντόπες» του Γιοβάνοβιτς πριν τα πέναλτι: «Το θέλετε πολύ, το ξέρω» (vid)

Ιβάν Γιοβάνοβιτς

i

Ιβάν Γιοβάνοβιτς/ ©Intime

Οι ψυχολογικές «ντόπες» του Γιοβάνοβιτς πριν τα πέναλτι: «Το θέλετε πολύ, το ξέρω» (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 11:54 - 16.08.2023 / Ανανεώθηκε: 12:27 - 16.08.2023

Η μεγαλειώδης πρόκριση του Παναθηναϊκού επί της Μαρσέιγ σε γαλλικό έδαφος, μέσα από την παρακάμερα των «πράσινων».

Ο Παναθηναϊκός πήρε μια τεράστια πρόκριση μέσα στη Μασσαλία επί της Μαρσέιγ, θυμίζοντας τα χρόνια που το «τριφύλλι» έκανε ευρωπαϊκές πορείες και οι οπαδοί του πετούσαν στα αστέρια! 

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έστειλε τον αγώνα σε παράταση στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας, ενώ στη συνέχεια πήρε την χρυσή πρόκριση στα πέναλτι, σε ένα βράδυ που έγραψε ιστορία. 

Ο Φώτης Ιωαννίδης με το πέναλτι του σημάδεψε τον αγώνα, ενώ στη συνέχεια ο ίδιος εκτέλεσε και το πρώτο από τα 5 που έστειλαν την ομάδα του στα playoffs της διοργάνωσης, εκεί που θα βρει απέναντί της την Μπράγκα από την Πορτογαλία. 

Οι αγκαλιές των παικτών και του τεχνικού τιμ και η αγωνία στο πέναλτι της πρόκρισης, το ζέσταμα της ομάδας και η ψυχολογική προετοιμασία του Γιοβάνοβιτς, η είσοδος των παικτών κάτω από τα γιουχαΐσματα. 

Δείτε στο βίντεο της παρακάμερας του Παναθηναϊκού όσα δεν έδειξε η ζωντανή μετάδοση και προσέξτε πώς ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έδωσε ψυχολογικό... boost στους παίκτες του πριν τα πέναλτι: «Το θέλετε πολύ, το ξέρω» είπε ο Σέρβος στην ομάδα, κι εκείνη λίγα λεπτά αργότερα το απέδειξε. 

Ο Παναθηναϊκός πήρε μια χρυσή πρόκριση στα πέναλτι που θα μνημονεύεται από τους οπαδούς του για καιρό. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όσα έζησαν οι «πράσινοι» στη Μασσαλία.