Η περίεργη απογευματινή προπόνηση του Δικέφαλου του Βορρά και ο Σαμάτα - Ο Μάνος Τσαλγατίδης μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ από την Ολλανδία (vid)

ΠΑΟΚ

i

© Sportal

Η περίεργη απογευματινή προπόνηση του Δικέφαλου του Βορρά και ο Σαμάτα - Ο Μάνος Τσαλγατίδης μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ από την Ολλανδία (vid)

Sportal newsroom 23:33 - 13.07.2023 / Ανανεώθηκε: 23:50 - 13.07.2023

Ο απεσταλμένος του Sportal στην Ολλανδία, Μάνος Τσαλγατίδης, μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα από την προετοιμασία του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην Ολλανδία για την καλοκαιρινή του προετοιμασία και ο Ράζβαν Λουτσέσκου ετοιμάζει τους παίκτες του για τη σεζόν 2023-24. Στην Ολλανδία βρίσκεται και το Sportal που σας μεταφέρει σε καθημερινή βάση όλο το ρεπορτάζ, τα παρασκήνια, δηλώσεις των πρωταγωνιστών και φυσικά εικόνα από την προετοιμασία του ΠΑΟΚ

Ο ρεπόρτερ του Sportal, Μάνος Τσαλγατίδης, βρίσκεται στο Τέχελεν και καθημερινά σας μεταφέρει το κλίμα από εκεί, μεταφέροντας στην κάμερα τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ, αλλά και το τι περιμένουμε μέσα στη μέρα να δούμε. 

Σε ότι αφορά το σημερινό πρόγραμμα (13/7), οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ είχαν μία περίεργη απογευματινή προπόνηση. Καθώς αλλού δούλευαν αυτοί που έπαιξαν στο ματς με τη Γκενκ που είχαν αγωνιστεί πολύ χρόνο, αλλού οι νεαροί παίκτες του Δικέφαλου. Μάλιστα είχε αρκετό τρέξιμο και αποθεραπεία. 

Ο ΠΑΟΚ, ο οποίος οσονούπω αναμένεται να καλωσορίσει στην οικογένεια του τον Αλί Σαμάτα. Ειδικότερα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στην απόκτηση του σέντερ φορ, ο οποίος θα κληθεί να αντικαταστήσει τον Νέλσον Ολιβέιρα.

Δείτε τα τελευταία νέα από τον απεσταλμένο του Sportal στην Ολλανδία, Μάνο Τσαλγατίδη: