Τακτική και τετ α τετ Λουτσέσκου με Τζίμα-Κωνσταντέλια

Λουτσέσκου-Τζίμας

i

©sportal

Τακτική και τετ α τετ Λουτσέσκου με Τζίμα-Κωνσταντέλια

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μίλησε με τους δύο νεαρούς δίνοντας τους πολύτιμες συμβουλές.

Η επόμενη μέρα του φιλικού του ΠΑΟΚ κόντρα στη Γκενκ, βρήκε το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου στο προπονητικό κέντρο στο Τέχελεν. Η προπόνηση διεξήχθη σε δύο γκρουπ.

Οι παίκτες που πήραν περισσότερο χρόνο συμμετοχής κόντρα στους Βέλγους, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης.

Οι υπόλοιποι δούλεψαν αρχικά στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας μέσα από διάφορες ασκήσεις και στη συνέχεια έπαιξαν ένα οικογενειακό διπλό.

Ο Λευτέρης Λύρατζης έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ο Ζόαν Σάστρε έτρεξε για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του και οι Φιλίπε Σοάρες και Ντουγκλας Αουγκούστο έκαναν δουλειά στο γυμναστήριο.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου στην απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης στο Τέχελεν, είχε από κοντά τον Στέφανο Τζίμα, δίνοντας συνεχώς συμβουλές στον νεαρό επιθετικό του ΠΑΟΚ.

Ο Ρουμάνος τεχνικός έκανε μάθημα στον 18χρονο ποδοσφαιριστή για το τι θέλει να βλέπει από αυτόν στον αγωνιστικό χώρο, ζητώντας του να έχει ισορροπία.

«Ξέρω πως θες να τα δίνεις όλα στο παιχνίδι αλλά καμιά φορά υπερβάλλεις είναι επειδή είσαι νεαρός πρέπει να βρούμε την ισορροπία σου», ανέφερε χαρακτηριστικά στον Τζίμα, ο προπονητής του Δικεφάλου.

Μάλιστα, προπονητής ο Λουτσέσκου, λίγο πριν ξεκινήσει το προπονητικό πρόγραμμα το απόγευμα της Πέμπτης, τα είπε για λίγα λεπτά και με τον Γιάννη Κωνσταντέλια.

Ο Λουτσέσκου, άλλωστε συνηθίζει να έχει αρκετά τετ α τετ με τους ποδοσφαιριστές του, όχι μόνο για αγωνιστικούς λόγους, αλλά και για ότι αφορά την καθημερινότητά τους.