Το Σάββατο 14/7 στη Θεσσαλονίκη ο Σαματά

Αλί Σαματά

i

© Instagram

Το Σάββατο 14/7 στη Θεσσαλονίκη ο Σαματά

Κλείδωσε η άφιξη του Τανζανού επιθετικού στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

Στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αλί Σαματά βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, αφού «κλείδωσε» η άφιξη του Τανζανού επιθετικού, που αναμένεται στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι του Σαββάτου (15/7).

Πιο συγκεκριμένα, ο 30χρονος φορ θα ξεκινήσει το ταξίδι από την πατρίδα του, και θα φτάσει στην Ελλάδα, έχοντας για ενδιάμεσο σταθμό τη Φρανκφούρτη.

Η άφιξη του στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» αναμένεται στις 14:45 του Σαββάτου (15/7), με τον Σαματά να έρχεται στην πόλη προκειμένου να περάσει τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις, και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιο του με τους «ασπρόμαυρους».

Θυμίζουμε πως ο Αφρικανός φορ δεν «χωρούσε» στην αποστολή της Φενέρ για την καλοκαιρινή προετοιμασία, με την ομάδα της Super Lig να τον αφήνει εκτός πλάνων. Αυτή τη συγκυρία σε συνδυασμό με το ταλέντο του εκμεταλλεύτηκαν οι «ασπρόμαυροι», προκειμένου να ενισχύσουν τη γραμμή κρούσης τους.

Τη σεζόν που μας πέρασε, ο ίδιος διεκδίκησε το πρωτάθλημα με την Γκενκ και το έχασε στο 94’ από την Αντβέρπ στο φινάλε - θρίλερ του Βελγικού πρωταθλήματος. Με την ομάδα του αγωνίστηκε σε 36 ματς, σκοράροντας 6 γκολ και προσφέροντας μία ασίστ.